HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
De vakman van Hifi Overgaauw Leiden kan uw platenspeler na aanschaf nauwkeurig afstellen indien gewenst

Bij de aanschaf van uw platenspeler kunt u ervoor kiezen om deze goed en nauwkeurig door ons af te laten stellen. Dat houdt onder andere in dat wij de naalddruk en dwarsdruk compensatie op de juiste manier instellen en afmeten. Nadat we dit gedaan hebben zullen we ook de draaisnelheid en werking van de lift controleren. Onze expert in platenspelers is o.a. Dennis Rietkerk*

Het afstellen is een uiterst nauwkeurig werkje en kost ongeveer een half uurtje. Wij bieden u graag de dienst aan om dit voor u te doen voor slecht 25 euro bij aanschaf of na aanschaf.

U kunt ook bij ons na aanschaf terecht voor o.a. advies over aangepaste armen, elementen en naalden. Tevens verzorgen we regelmatig merkneutrale workshops om u goed te informeren (zie onze evenementen).

Dennis is nog net geen 20 jaar werkzaam bij Hifi Overgaauw. “Ik ben zelf een liefhebber van muziek en kon op deze manier van mijn hobby mijn werk maken. Gelukkig kunnen we in deze tijd weer genieten van de speciale sound van analoge Lp’s en kunnen we tegelijkertijd veel muziek luisteren met het gemak van streamen. Mijn eigen muziek smaak is heel divers: van Back tot Rammstein. Dus als u met mij naar een mooie combinatie wilt luisteren, evt. aangestuurd via de platenspeler waar ik mij echt in gespecialiseerd heb, dan luister ik graag mee.”

Leuk artikel?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest