HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

High-End geluid

bij Overgaauw

Wat is High-End audio volgens Overgaauw?

“Volgens mijn definitie en denkwijze is High-End audio geboren uit passie om het maximale uit de persoonlijke muziekbeleving te halen, middels een hoogwaardige audio opstelling. Dat geeft gelijk het subjectieve karakter aan van de audio installatie. Veel High End komt niet van de lopende band, maar vraagt om vakwerk en veel handwerk. Zo wordt de complete speaker lijn van Sonus Faber volledig met de hand gemaakt in Italië. Desalniettemin is de reproductie van geluid altijd de som van het totaal. De keten van zowel streamer, platenspeler, versterker types en luidsprekers, maar zeker ook de onderlinge verbinding van audio bekabeling plus stroomvoorziening is overal nog bij te sturen tot het gewenste eindresultaat. Dat maakt het een boeiend en leuk proces, High-End is een wereld op zich en echt voor iedereen; muziek triggert immers een emotie en muziek verbindt iedereen” 

 

Wat bieden wij op High-End gebied om uw audio wensen te vervullen?

Wij bieden een grote High End afdeling op de Breestraat 146. Deze is los van onze andere audio afdelingen en wordt voor u geopend. Het Jugend Still pand heeft een prachtige open ruimte, die wij gevuld hebben met meerdere geluidsopstellingen van topniveau. Hiervoor zijn meerdere zitopstellingen en is akoestisch materiaal aangebracht. Zo kunt u in alle rust en privacy luisteren en vergelijken.  O.a. staat voor u klaar (7 februari 2024)

  • audio opstellingen

Rega
Rega P10 (Platenspeler)
Rega P8 ( Platenspeler)

NAD
NAD M50.2 (Streamer)
NAD M 12 (Streamer)
NAD M 23 (Stereo eindversterker))
NAD M28 ( meerkanaals eindversterker)

Musical Fidelity
Musical Fidelity M8 Xi ( geïntegreerde versterker )
Musical Fidelity M8s500s ( eindversterker)

Marantz
Marantz PM -10 ( geïntegreerde versterker )
Marantz SA-10 ( CD speler)

McIntosh
McIntosh  C 53 (Solid state voorversterker)

McIntosh MC462 (Stereo solid state versterker)


Cambridge
Cambridge Audio edge QN ( voorversterker streamer )
Cambridge Audio edge W ( eindversterker )

Esoteric
Esoteric K-03XD ( CD speler)
Esoteric S-02 ( eindversterker)
Esoteric S-03 ( eindversterker)

Esoteric N05XD  (Streamer, Dac, voorversterker)

Gato

Gato PRD-35 (Voorversterker)
Gato CDD-1 ( CD speler)
Gato PWR-222 ( mono eindversterker)

Hifi Rose
Hifirose rs150b ( Streamer)

Isotek V5 Titan

  • SPEAKERS 

Bowers & Wilkins: 802D4   (pianolak zwart)

                                   804D4  (wit)

                                   805D4  (zwart)

Kef                             Blade 2 Meta 

Sonus Faber             Olympica 

                                  :  Nova 5   Oak

                                     Nova 3   Walnoot

                                     Nova 2   Walnoot

 Homage                  :  Guarneri 

                                  :   Serafino G2

                                   :  Amati  wenge

Sonus Faber electa amator III


KEF R 7

KEF R11

Uiteraard is dit aan verandering onderhevig en is dit de opstellijst van 7 februari 2024. Daarnaast hebben wij meerdere etages met veel audio

Eén van onze demonstratieruimtes

Wat bieden wij en met wie kunt u een afspraak maken?​

Voor de High End afdeling kunt u specifiek een afspraak maken met: 

Johan weet al 30 jaren klanten te voorzien van goede en beter dan goede geluidsoplossing. The sky is the limit. Zelfstandige en creatieve denker op HiFi gebied. Van basic tot top hifi, Johan helpt u graag en zonder schmuck aan een  super High-End installatie van Esoteric tot een bioscoop met inbouw luidsprekers. Ook voor basic Hifi bent u bij Johan op de juiste plek. 

Dennis Rietkerk van Overgaauw verzorgt al vele jaren naast verkoop, waarbij hij zowel over de luidsprekers,  platenspeler als een streamer veel kan vertellen ook voor “uw hifi op afstand” vragen en  workshops (zie de Telegraaf over de CD-Speler workshop die Dennis in onze High End ruimte gaf ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de CD-Speler) . Dennis is al jaren een bekend gezicht binnen de muren van Overgaauw en als u al ouder Hifi thuis heeft staan kan Dennis vaak een perfecte match voor u samenstellen gezien zijn vele jaren die hij bij ons  actief is en breed geinteresseerd is  in onze Hifi wereld. 

Jean Paul treft u aan op de buitendienst, maar is meer dan regelmatig te vinden in de High End ruimte. Hij houdt van een goed stuk Nederlandstalige muziek, progrock en hardrock en heeft ook zijn eigen klanten groep. Jean Paul heeft een uitgebreide electro techniek achtergrond, verzorgt ook onze grote projecten op locatie en heeft een zeer grote liefde voor goed HiFi, bezit veel vinyl platen met verrassende muziek en is met Overgaauw een goede  match.

Uw privacy is hier in goede handen, gezien de ruimte los staat van de demonstratie elders in de winkel.

Daarnaast houden leveranciers demonstraties en introducties voor de Benelux in deze ruimte en verzorgen we platen introducties

Afspraak maken

Contact high-end

Uw wensen


Afspraak


U kunt aangeven:

De High-End ruimte is open op afspraak en geeft veel privacy, derhalve is het maken van een afspraak wel aan te bevelen.

U kunt via dit formulier een afspraak maken, uiteraard kunt u dit ook per e-mail of telefonisch doen.