HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

High-End geluid

bij Overgaauw

Wat is High-End audio volgens Overgaauw?

“Volgens mijn definitie en denkwijze is High-End audio geboren uit passie om het maximale uit de persoonlijke muziekbeleving te halen, middels een hoogwaardige audio opstelling. Dat geeft gelijk het subjectieve karakter aan van de audio installatie. Veel High End komt niet van de lopende band, maar vraagt om vakwerk en veel handwerk. Zo wordt de complete speaker lijn van Sonus Faber volledig met de hand gemaakt in Italië en maakt Bowers & Wilkins met de 800-serie gebruik van diamant in de tweeter. Desalniettemin is de reproductie van geluid altijd de som van het totaal. De keten van zowel streamer, platenspeler, versterker types en luidsprekers, maar zeker ook de onderlinge verbinding van audio bekabeling plus stroomvoorziening is overal nog bij te sturen tot het gewenste eindresultaat. Dat maakt het een boeiend en leuk proces, High-End is een wereld op zich en echt voor iedereen; muziek triggert immers een emotie en muziek verbindt iedereen” 

– Silvia

Wat bieden wij op High-End gebied om uw audio wensen te vervullen?

Wij bieden een grote High End afdeling op de Breestraat 146. Deze is los van onze andere audio afdelingen en wordt voor u geopend. Het Jugend Still pand heeft een prachtige open ruimte, die wij gevuld hebben met meerdere geluidsopstellingen van topniveau. Hiervoor zijn meerdere zitopstellingen en is akoestisch materiaal aangebracht. Zo kunt u in alle rust en privacy luisteren en vergelijken.  O.a. staat voor u klaar:  Bowers & Wilkins 800 serie –B&W 802d4 en de B&W 804d4 en de 805d4, Piega COAX 511 speaker,  Sonus Faber: o.a. de  Nova 3 en Nova 5, Esoteric audio S-03  C-03Xs K-03XD, McIntosh MA252 en de MC452, MacIntosh C76,  Michi P5 Michi X3 en de Michi S5, Isol-8, Niagara stroomvoorziening, NAD M-50.2 en M12, de NAD M28, Rega Isis, Hegel H590 en H190 en H20, Denon 110 surround, Harbeth speakers HL5, Marantz AM10 en de PM10, Dali Epicon 8 en de Hifi Rose 150. Uiteraard is dit aan verandering onderhevig en is dit de opstellijst van 2 maart 2021. Daarnaast hebben wij meerdere etages met veel audio. 

Eén van onze demonstratieruimtes

Wat bieden wij en met wie kunt u een afspraak maken?​

Voor de High End afdeling kunt u specifiek een afspraak maken met: 

Johan en Fokke (foto) weten al 30 jaren klanten te voorzien van goede en beter dan goede geluidsoplossing. The sky is the limit. Zelfstandige en creatieve denkers op HiFi gebied.

Van super High-End tot het invullen van een bioscoop. Door de lange aanloop binnen de audio bekende en vertrouwde gezichten.

Daarnaast houden leveranciers demonstraties en introducties voor de Benelux in deze ruimte, verzorgen we platen introducties.

Dennis van Overgaauw verzorgt naast verkoop en telefonische ondersteuning ook voor “uw hifi op afstand”,  workshops in onze High End ruimte voor of na de aankoop: zie onze evenementen pagina

Jean Paul treft u aan op de buitendienst, maar houdt van een goed stuk Nederlandstalige muziek, progrock en hardrock en heeft ook zijn eigen klanten groep. Jean Paul heeft een uitgebreide electro techniek achtergrond en een zeer grote liefde voor goed HiFi, een perfecte match.

Uw privacy is hier in goede handen, gezien de ruimte los staat van de demonstratie elders in de winkel.

Afspraak maken

Contact high-end

Uw wensen


Afspraak


U kunt aangeven:

De High-End ruimte is open op afspraak en geeft veel privacy, derhalve is het maken van een afspraak wel aan te bevelen.

U kunt via dit formulier een afspraak maken, uiteraard kunt u dit ook per e-mail of telefonisch doen.