HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Contact

Breestraat 146-148
2311 CX Leiden

Stuur ons een bericht

Openingstijden

Reguliere openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 – 18:00
Woensdag: 9:30 – 18:00
Donderdag: 9:30 – 17:30 en 19:00 – 21:00
Vrijdag: 9:30 – 18:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00
Zondag: Gesloten

Aangepaste openingstijden

03 / 10 / 2024
Gesloten

Bedrijfsgegevens

IBAN rekening: NL96INGB0678761515
SWIFT/BIC: INGBNL2A
KvK nummer: 28073084
BTW nummer: NL805491107B01

 

Parkeren

De Hoogvlietgarage (Kaardesteeg 11) is een Interparking en ruim van opzet, boven de supermarkt (Hoogvliet) en is slechts  3 minuten lopen van onze winkel

De Garenmarkt parkeergarage is  ook op 3 minuten loopafstand van de winkel en rijdt heel eenvoudig aan, heeft geen scherpe bochten en heeft ruime parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden. U stapt uit op de Garenmarkt

Parkeerterrein Haagweg (Haagweg 6) is bij veel bezoekers favoriet: Parkeerterrein Haagweg zal u voor de winkel afzetten (gratis) en desgewenst ophalen. U parkeert uw auto en kunt dan naar de shuttlebusjes lopen op het terrein. Deze busjes rijden door de hele stad Leiden, dus tevens naar musea; u kunt hier vrij eenvoudig overal in de stad Leiden uit- en instappen. Hoe aan te rijden vindt u hier

Bushaltes: Op de Breestraat en Hogewoerd rijdt het OV meer dan regelmatig met de Buslijnen 

2,4,6,7,169,182,183,187

Goed om te weten

Onze winkel is geopend en ontvangt u graag.  U bent vrij om de hele dag te arriveren op uw tijdstip voor een demonstratie.  Maar ook  winkelen op afspraak is zo gek nog niet, Dan weten we dat u komt, en zetten we klaar wat u graag hoort en zorgen we voor een beschikbare medewerker.  Koopverplichting is er nooit,  zo werken we sowieso niet.

Het team is deskundig en er is op dit moment tijd voor uitgebreide demo’s. Wij helpen u door de wereld van Hifi en daarbij zijn wij ook gewend om naast zelf bezorgen ook in projecten samen te werken (waarbij wij ook helpen met de integratie vooraf) voor nieuwbouw of renovatie.

Gezien wij meerdere demonstratieruimtes tot onze beschikking hebben kunnen wij deze verdelen voor luistersessies ten behoeve van uw persoonlijke rust in de luistersessie. Vindt u het op dit moment niet prettig om naar de winkel te gaan of kunt u dat niet? De telefoon is bemand voor al uw vragen over Hifi en Tv, de website 24 uur geopend en wij kunnen de buitendienst de gevraagde audio laten bezorgen. 071-5126862 \ [email protected] is geheel paraat

Bezorgen doen wij per mogelijkheid persoonlijk door onze eigen buitendienst / servicedienst binnen ons zeer ruime verzorgingsgebied, zodat de producten met alle mogelijke zorg bij u thuis arriveren. Uiteraard hangt dit ook van de bestelling af, daarover in de winkel of na contact meer.  Natuurlijk kunt u na bestelling bij ons bedrijf terecht voor vragen, u koopt immers bij een fysiek bedrijf. U vindt ons op de Breestraat Leiden. 

Als de wachtrij te lang is via de telefoon wordt u door de telefooncentrale de mogelijkheid geboden in te spreken via voicemail. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Op zondag en maandag (uitzonderingen worden gecommuniceerd via de website) zijn wij gesloten. Voor de expertise vinden we het belangrijk als volledig team van dinsdag t/m zaterdag actief te zijn. Hierdoor is alle kennis in huis tijdens openingstijden en kunnen wij u goed te woord staan.

De stad Leiden

Leiden is een gezellige en historische stad. Op woensdag en zaterdag is er tevens een grote markt. Bij ons om de hoek (Gangetje) vindt u veel horeca, alsmede bij ons achter op de Botermarkt. Leiden is absoluut een dagje uit waard. Bovendien is Leiden een museumstad bij uitstek.

Betaalmethodes

In onze winkel
Via onze webshop

Verzendkosten

Boven de € 70 rekenen wij geen verzendkosten. Daaronder rekenen wij  8,65 voor de verzending via Post.nl. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Track & Trace. 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op Overgaauw.com zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (afhankelijk van uw bestelling). Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u via de mail van ons een bevestiging van uw order.

Prijswijzingen, typfouten en foutieve afbeeldingen voorbehouden. Indien de prijs of afbeelding afwijkingen kent en niet in overeenstemming is dan kan Overgaauw te allen tijde de order annuleren ook al is de bestelling door het bestelmenu heen.