• HiFi Winkel 2015, 2016 en 2017
 • Nederlandse garantie
 • Vanaf €70,- gratis verzending
 • Meerdere demoruimtes
 • Enorme keuze topmerken
Contact

Breestraat 146-148
2311 CX Leiden

Stuur ons een bericht

Openingstijden

Momenteel is onze winkel geslotenWe zijn er dinsdag (19 jan) weer vanaf 09:30

Openingstijden deze week:

maandag Gesloten
dinsdag 09:30 – 16:00
woensdag 09:30 – 16:00
donderdag 09:30 – 16:00
vrijdag 09:30 – 16:00
zaterdag 09:30 – 15:00
zondag Gesloten

TELEFONISCH BEREIKBAAR IN VERBAND MET DE CORONA MAATREGELEN VOOR AL UW VRAGEN OMTRENT LEVERINGEN | BESTELLINGEN REPARATIES

09.30 – 16.00

071-5126862  VERKOOP@OVERGAAUW.COM

 

Bedrijfsgegevens

IBAN rekening: NL96INGB0678761515
SWIFT/BIC: INGBNL2A
KvK nummer: 28073084
BTW nummer: NL805491107B01

Parkeren

U kunt parkeren op de Steenschuur,bij ons gelijk om de hoek; dit is langs het water en heel dichtbij. Dit is parkeren met een meter of via de parkeerapp. 

De Hoogvlietgarage (Kaardesteeg 11) is ruim van opzet, boven de supermarkt en is slechts 4 á 5 minuten lopen.  

De Garenmarkt parkeergarage is in februari 2020 geopend. Deze is op 4 minuten loopafstand van de winkel en rijdt heel eenvoudig aan, heeft geen scherpe bochten en heeft ruime parkeerplaatsen

Parkeerterrein Haagweg (Haagweg 6) is bij veel bezoekers favoriet: Parkeerterrein Haagweg zal u voor de winkel afzetten (gratis) en desgewenst ophalen. Denkt u aan een mondkapje?  U parkeert uw auto en kunt dan naar de shuttlebusjes lopen op het terrein. Deze busjes rijden door de hele stad Leiden, dus tevens naar musea; u kunt hier vrij eenvoudig overal in de stad Leiden uit- en instappen.

Goed om te weten

In verband met Corona zijn de mogelijkheden aangepast. Geen demo’s en personal shopping mogelijk.

Het team is deskundig en er is op dit moment tijd voor uitgebreide demo’s. U hoeft hierbij niets aan te raken, dat doen wij voor u.  Hygiene heeft in onze winkel de hoogste prioriteit en indien gewenst verzorgen wij Personal Shopping. Gezien wij meerdere demonstratieruimtes tot onze beschikking hebben kunnen wij deze verdelen voor luistersessies ten behoeve van uw persoonlijke ruimte. Vindt u het op dit moment niet prettig om naar de winkel te gaan of kunt u dat niet? De telefoon is bemand voor al uw vragen over Hifi en Tv, de website 24 uur geopend en wij kunnen de buitendienst de gevraagde materialen laten bezorgen. 071-5126862 \ verkoop@overgaauw.com is geheel paraat

Bezorgen doen wij per mogelijkheid persoonlijk door onze eigen buitendienst binnen ons verzorgingsgebied, zodat de producten met alle mogelijke zorg bij u thuis arriveren. Natuurlijk kunt u na bestelling bij ons bedrijf terecht voor vragen, u koopt immers bij een fysiek bedrijf. U vindt ons op de Breestraat Leiden.

Als de wachtrij te lang is via de telefoon wordt u door de telefooncentrale de mogelijkheid geboden in te spreken via voicemail. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Op zondag en maandag (uitzonderingen worden gecommuniceerd via de website) zijn wij gesloten. Voor de expertise vinden we het belangrijk als volledig team van dinsdag t/m zaterdag actief te zijn. Hierdoor is alle kennis in huis tijdens openingstijden en kunnen wij u goed te woord staan.

 

De stad Leiden

Leiden is een gezellige en historische stad. Op woensdag en zaterdag is er tevens een grote markt. Bij ons om de hoek (Gangetje) vindt u veel horeca, alsmede bij ons achter op de Botermarkt. Leiden is absoluut een dagje uit waard. Bovendien is Leiden een museumstad bij uitstek.

Betaalmethodes

In onze winkel
 • PIN
 • Contant
 • VISA
 • American Express
 • EuroCard
Via onze webshop
 • iDeal
 • Overschrijving
 • Rembours (€ 9,95 extra)
 • Betaling bij ophalen in winkel

Verzendkosten

Boven de € 70 rekenen wij geen verzendkosten. Daaronder rekenen wij  8,65 voor de verzending via Post.nl. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Track & Trace. 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op Overgaauw.com zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (afhankelijk van uw bestelling). Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u via de mail van ons een bevestiging van uw order.

Prijswijzingen, typfouten en foutieve afbeeldingen voorbehouden. Indien de prijs of afbeelding afwijkingen kent en niet in overeenstemming is dan kan Overgaauw te allen tijde de order annuleren ook al is de bestelling door het bestelmenu heen.