HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Service

Service op bij ons aangeschafte producten

Als u daar behoefte aan heeft, kunt u bij ons vooraf in de winkel zelf geluid vergelijken en kunnen wij speciale opstellingen voor u vooraf klaarzetten, maar ook na aanschaf kunt u ons bellen met vragen of onze servicedienst inschakelen. Service wordt na de aankoop geleverd door onze buitendienst medewerkers die komen bezorgen en installeren. Daar hoort een stuk uitleg bij. Door onze eigen buitendienstmedewerkers en in overleg in verband met uw wensen verzorgen wij de na-service. Wij leveren, installeren en servicen audio en beeld in zeer uiteenlopende prijsklassen, merken en maten zodat wij hieronder een overzicht willen verschaffen van onze service mogelijkheden van onze buitendienst. U wordt bezocht door onze eigen vaste medewerkers, voor velen vertrouwde gezichten. Hieronder schetsen wij het beeld wat u van ons kunt verwachten en welke service wij verlenen aan klanten. Uiteraard is meer maatwerk mogelijk, dat is voor ons dagelijkse praktijk. In overleg is veel mogelijk. Service is ook bij een defect, juist een defect van uw apparaat belangrijk. Ook dan belt u naar ons vaste nummer.

Gratis servicedienst aan huis - audio installatie

Geluidsapparatuur boven de € 750 en altijd in overleg.
Gratis bij aanschaf vanaf € 750​
Gratis servicedienst aan huis - beeld installatie
Beeldapparatuur boven de € 750 en altijd in overleg
Gratis bij aanschaf vanaf € 750​

Voor installatiewerkzaamheden als boren, ophangen en kabels trekken worden los afspraken met u gemaakt. Deze kunt u ook door ons laten uitvoeren, maar dit vereist extra specialisme en benodigde materialen.  Vooraf hierover afspraken maken is hierover prettig  in verband met eventuele extra materialen, kosten en tijd. Wij zijn niet aansprakelijk voor een slecht Wi-Fi netwerk, maar kunnen u hier wel in adviseren. Voor bezoek aan huis verzoeken wij u uw Wifi wachtwoord bij de hand te hebben. 

Basis: Installatiepakket audio en beeld

Bij ons aangeschafte geluids- en beeldapparatuur onder de € 750

Gebaseerd op een half uur arbeid. Indien door bijkomende omstandigheden meer tijd nodig is, geldt ons  tarief buitendienst. Door de ervaring van onze buitendienst wordt de klus bijna altijd binnen de tijd geklaard. Deze service is inclusief voorrijdkosten binnen ons verzorgingsgebied, Daarbuiten geldt een aangepast tarief. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de additionele ophangservice als u uw televisie of speaker(s) wilt laten ophangen!  

€ 35,00

Comfort: Vrij in te vullen ruime tijdsopdracht voor service ten behoeve van eerder bij ons aangeschafte audio

Geluidsapparatuur door ons in het verleden geleverd, maar u heeft uitgebreide extra hulp nodig

Indien het bezoek langer dat één uur duurt, geldt ons tarief buitendienst. Deze service is een indicatie voor u en  is inclusief voorrijkosten binnen ons verzorgingsgebied. Buiten het verzorgingsgebied maken wij ook afspraken met u. Bel ons oor meer informatie indien gewenst. We helpen en begeleiden onze eigen klanten graag ook na de aankoop

€ 89,00
Additionele services
Additionele Ophangservice speakers
Montage van bij ons aangeschafte speaker op een beugel, aan de muur of plafond

Hierbij hangen wij de speakers voor u op en zullen hiervoor boren voor de beugels. Wij installeren slechts door ons geleverde beugels, zowel uit veiligheid als garantie overwegingen. Inbouwspeakers vallen hier ook onder, gezien deze in het plafond of wand ingebouwd moeten worden (wegwerken van kabels aan de muren valt hier niet onder, dit valt onder meerwerk). Wij verzorgen hierbij zelf de bijpassende en materiaal afhankelijke pluggen etc.

U bent als klant zelf aansprakelijk voor niet deugdelijke, holle wanden en/of afwijkende muurstructuren zoals gips, gyproc of hout of zeer dunne muren. Hierbij beroepen wij ons op informatieplicht van uwer zijde. Hierbij kunt wel leunen op onze expertise. Tot nu toe hebben wij altijd kunnen installeren en ophangen zonder problemen, omdat wij juist geinformeerd en daardoor met de juiste spullen aan de slag gaan.

€ 40,00 per speaker
Additionele Ophangservice televisie
Montage van bij ons aangeschafte TV op een beugel, aan de muur of plafond
€ 89,00

Onze buitendienstmedewerkers staan voor u klaar!

Jean Paul

HOOFD SERVICE / Buitendienst

Jean Paul is bij ons komen werken in 2019 vanuit passie voor muziek en audio. Hij heeft een electronica achtergrond. met o.a. een diploma in mechanische techniek en sterkstroom installatie. Jean Paul heeft daarnaast het certificaat NEN 3140, veilig werken met elektriciteit.  Jean Paul wordt door onze klanten vanwege zijn rust, vakmanschap en handigheid zeer op prijs gesteld. U treft Jean Paul ook in de winkel. 

Tarief, voorrijkosten en verzorgingsgebied

buitendienst medewerkers

Overgaauw werkt met ervaren installatie cq servicemedewerkers in dienst van Overgaauw zelf. Ze installeren, maar weten ook over de apps en kunnen adviseren bij het plaatsen van de installatie of tv. Vraag in de winkel / mail indien u vooraf hier meer vragen over heeft, zodat we met de juiste materialen bij u arriveren. Ook hebben ze ervaring met inbouw, multi room, dirac en grotere projecten.

€35,- per half uur

Voorrijkosten en uitvoeren kleine handeling

Hiervoor komt een ervaren buitendienst servicemedewerker bij u thuis voor een kleine handeling aan huis. Uiteraard hangt het af van de koopdatum en de aangeschafte audio en tv producten*. Dit is een indicatieprijs waarbij we hiermee geen rekening hebben gehouden.

*Wifi problemen, trekken van kabels etc behoort niet tot de standaard werkzaamheden. Deze voeren wij wel uit in overleg met u.

€65,00

Handeling + voorrijkosten

Hiervoor komt een ervaren buitendienst servicemedewerker bij u thuis voor een handeling aan huis of advies/herplaatsing/herinrichting beeld en geluid, zoals na een verhuizing van maximaal 45 minuten. *

€89,00

Boven de 60 kilometer vanaf onze winkel Nederland Service, neem met ons contact op. Wij leveren door heel Nederland, let op: dit zijn servicetarieven, geen tarieven voor levering na verkoop of garantie.

€ 75,00 + 0,25 per km

Verzorgingsgebied

Ons regionale verzorgingsgebied beslaat ongeveer 40 km rondom Leiden, waar onze winkel gevestigd is.  Wij leveren standaard in heel Zuid Holland. Hieronder vallen de volgende plaatsen:

Alphen aan den Rijn, Amsterdam buitenring, Bodegraven-Reeuwijk, Capelle aan den IJssel, Delft, ‘s-Gravenhage, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Woerden, Zoetermeer, Zoeterwoude, De Zilk

Daarnaast heeft onze eigen buitendienst een Nederland service (boven de 60 km vanaf Leiden), u bent zeker niet de enige die ons inschakelt gezien onze brede ervaring.  Neem ook dan gerust contact op.  Wij zijn regelmatig werkzaam in de buurt van Rotterdam en ook in Den Helder

Alle genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.

* Wij adviseren de verpakking twee weken te bewaren