HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
Piega met hoge inruil korting

hoge inruilkortingen weg bij de aankoop van nieuwe Piega speakers.

Piega staat bekend om zijn aluminium, slanke, state-of-the-art luidsprekers en is als een pareltje in uw leefruimte.   
De gloednieuwe Ace Series van Piega is de frisse, eigentijdse opvolger van de gevestigde TMicro-luidspreker. 

Ace 50 vloerstaande luidspreker
De geoptimaliseerde lage frequentie luidsprekerchassis heeft een akoestische kracht die u zal verrassen. Rijk en helder klinken de bastonen. De middenfrequentie zorgt voor een ongelooflijk natuurgetrouwe geluidsweergave en de AMT-1-tweeter voor een fantastische ruimtelijke geluidservaring. De ‘zwevende’ voet geeft het een extra architectonisch accentje.   

Piega Ace 30 boekenplank luidspreker
Deze is misschien wel de kleinste luidspreker van Piega, maar zijn klanken zijn helder en ruimte vullend. Dit dankzij de ingenieuze interactie tussen de AMT-1 tweeter en 100 mm MDS-driver voor het laag- en middenbereik. Ook met dit boekenplankmodel kunt u heerlijk achteroverleunen terwijl u luistert naar subtiele jazz, klassieke muziek of de energie voelen van krachtige rock en popmuziek. 

Piega Ace Center luidspreker
Deze middenkanaal luidspreker maakt uw surround systeem voor de ultieme thuisbioscoopervaring compleet. Deze sluit harmonieus aan op de Ace 50 en 30. Door de 100 mm MDS low midrange-drivers en de AMT-1 ribbon-tweeter kunt u de acteurs uitstekend verstaan.   

Piega Premium 501
Met zijn breedte van slechts 16 cm toont deze luidspreker als een subtiel sieraad. Daarentegen is de klank verbazingwekkend groots, open, homogeen en detailrijk. Dat is onder andere te danken aan de twee 12 cm lange slag laag drivers en de LDR2642 MkII tweeter.  

Leuk artikel?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest