HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze internetsite is bestemd voor informatie en verkoop van diverse beeld en geluidsartikelen. Overgaauw heeft de inhoud van deze internetsite met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze internetsite. Overgaauw is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Overgaauw aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuiste informatie op deze internetsite. Zo blijft het mensenwerk en is het zeer tijdsbestekgevoelig. Hierdoor kunnen prijzen en typenummers zosnel wijzigen, dat het in een enkel geval niet juist is verwerkt. U kunt voor de zekerheid altijd bellen met de winkel (dinsdag t/m zaterdag) 071-5126862. Als er op de site overigens geen juiste gegevens zijn verschaft, nemen wij na de geplaatste order contact met u op. Dan kunnen we overleggen en evt. aanpassen. Wij hebben immers ook een fysieke winkel, ofwel u kunt bij ons terecht voor informatie en verkoop via Clicks and Bricks.

U gaat ermee akkoord dat u deze site uitsluitend bezoekt voor uw eigen, persoonlijk gebruik. Het distribueren, aanpassen, publiceren of gebruiken van informatie op deze site, anders dan voor aankoop of het bekijken van algemene of promotionele informatie voor uw persoonlijk gebruik is niet toegestaan, tenzij Overgaauw u daartoe vooraf toestemming heeft verleend. Het gebruik van robots, spiders of andere automatische of handmatige tools om onze website te monitoren of te verstoren, alsmede het gebruik van software of routine die de werking van deze site negatief kan beïnvloeden, is niet toegestaan.

Merken

Bij alle woord of beeldmerken zijn getracht zoveel mogelijk aan de huisstijlen aan te passen, maar wijkt soms af vanwege technische of praktische redenen. Overgaauw accepteert hiervoor geen verantwoording.

Copyright

Deze internetsite geniet auteurrechtelijke bescherming. Deze internetsite is bestemd voor eigen gebruik en/of voor gebruik door klanten van Overgaauw waarbij het niet is toegestaan deze internetsite te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Overgaauw is het niet toegestaan deze internetsite op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of anderszins beschikbaar te stellen op een computernetwerk.

Cookiebeleid

Deze site maakt voorlopig geen gebruik van cookies. De betaalsite is uiteraard voorzien van een beveiligde omgeving.