HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Onze winkel

Hifi Overgaauw is gevestigd op de Breestraat 148 in Leiden, waar wij 3 panden geannexeerd hebben als winkelruimte. Hierdoor kunnen er meerdere demonstraties tegelijkertijd plaatsvinden, wat uw en onze flexibiliteit vergroot voor een eventuele luistersessie. Worden wij van tevoren door u geïnformeerd  (niet verplicht uiteraard) wat u wilt zien of luisteren, zorgen wij dat dit klaarstaat. 

Wij proberen breed te zijn in merken, kwaliteit en service, waarbij de prijs verrassend kan uitvallen. Door de meeste toonaangevende merken naast elkaar te voeren kunt u goed vergelijken en door ons vakmanschap en jaren ervaring kunnen wij extra service aanbieden, zowel vooraf, tijdens en na uw aanschaf. 

Voor 2021 waren wij genomineerd voor de Sterkte Schakel Regio Rijnmond en hebben triple de titel Hifi Winkel van het Jaar Zuid-Holland binnen gesleept. Met bijna 60 jaar op de teller,  hebben we een eigen plek in Hifi land. Wij danken onze klanten hiervoor.  

Wij vergelijken met u in meerdere prijsklassen, voorzien u graag van merk neutraal advies en u kunt het product vaak gelijk meenemen, of er rustig een nachtje over slapen. Tevens hebben wij een eigen installatiedienst. 

Voor wie meer wilt weten, organiseren we regelmatig workshops en product presentaties en speciale vergelijk avonden met een lage drempel. Wij houden u op de hoogte als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. 

Wat treft u bij ons aan?

Wat eigenlijk niet? Alles met beeld en geluid heeft onze aandacht. Uiteraard proberen we zo laagdrempelig mogelijk te zijn, want iedereen die ook iets zoekt in beeld en geluid is meer dan welkom. Van hoofdtelefoon tot High End versterker; wat zoekt u? We kunnen u vast helpen en aan gladde praat doen we nog steeds niet. Goed en merk neutraal advies; dat is ons motto.

Het volledige assortiment Bowers & Wilkins , KEF ,  Focal en Sonus Faber speakers, bedraad of onbedraad, gestreamd  of juist via CD of een platenspeler aangestuurd, vergelijken op bijvoorbeeld een Marantz, Esoteric, McIntosh, NAD, Cambridge of een Hegel versterker? Oftewel, zoekt u hoogwaardig audio die u wilt vergelijken en/of een tv, zonder Nederland te hoeven doorkruisen? In Leiden bij Hifi Overgaauw op de Breestraat kan dat. Wij zullen proberen samen met u voor het door u gekozen budget de beste installatie samen te stellen. Hiervoor hebben wij meer dan 60 audiomerken, verdeeld over 6 verschillende afdelingen. Uiteraard krijgt u merk neutraal advies als u dat wenst en antwoord op uw vragen, gezien sommige van ons al 30 jaar verbonden zijn aan de winkel. U hoeft bij ons geen audiokenner te zijn om een goede aankoop te doen, daar zijn wij juist voor en hebben daarvoor een groot aanbod audio en TV ter beschikking. Dit betekent niet per definitie een dure aanschaf, want door onze brede prijzenrange bent u degene die bepaalt wat u zoekt en stellen wij ons merk neutraal op. Meerdere keren per jaar geven wij zelf workshops of komen de leveranciers bij ons demonstreren of product releases doen. Dit vanuit de gedachte, dat muziek verbindt en ontspant en iedereen die van muziek houdt, bij ons kan aanschuiven. U zult zien dat u niet de enige bent en wij verwelkomen u graag als familiebedrijf. Niet voor niets bestaat Hifi Overgaauw Leiden al 60 jaar, na de oprichting door P.W Overgaauw en daar zijn we best trots op.

Vele producten bij ons in de winkel staan niet op de website. Mail of bel ons dus gerust als u hieromtrent vragen heeft. 

Wij doen zaken met importeurs, wat u ook recht geeft op de Nederlandse garantie, want het apparaat is dan voor de Nederlandse markt geproduceerd.

Beeld en Geluidsplan?

Hifi Overgaauw werkt regelmatig samen met architecten, groot en klein en wij kunnen u voorzien van een beeld en geluidsplan voor thuis of werk, ook voor nieuwbouw. Elk project formaat krijgt bij ons plaats. Wij heten u meer dan welkom als u in verband met de bekabeling en akoestiek (en meer) bij ons uw plan wilt neerleggen voordat u gaat verbouwen, hier hebben wij ervaring in.  Niet al onze mogelijkheden en expertises zijn los vermeld op de website, gezien het maatwerk betreft.

Een professionele buitendienst staat ter beschikking

Beeld

Ook voor uw tv kunt u terecht bij Hifi Overgaauw Leiden. Beeld en geluid zijn niet voor niets in ons logo samengekomen. We proberen aandacht te besteden aan welke tv’s bij ons hangen, gezien we letten op beeld en geluidskwaliteit, dus u kunt ervan uitgaan dat hier een voorselectie heeft plaatsgevonden. Uiteraard kunnen we naast dit assortiment de tv’s van onze merken bestellen.

De buitendienst komt bij u thuis langs om deze te bezorgen en aan te sluiten.  Dat maakt, dat Overgaauw een vertrouwd gezicht is voor velen.

Vele producten bij ons in de winkel staan niet op de website. Mail of bel ons dus gerust als u hieromtrent vragen heeft. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram of u inschrijven op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

Wij doen zaken met importeurs, wat u ook recht geeft op de Nederlandse garantie, want het apparaat is dan voor de Nederlandse markt geproduceerd. Dit geldt zeker niet voor veel aanbod wat u vindt op internet. De verschillen kunnen dan veel groter zijn dan het op het eerste gezicht lijkt.