• HiFi Winkel 2015, 2016 en 2017
  • Nederlandse garantie
  • Vanaf €70,- gratis verzending
  • Meerdere demoruimtes
  • Enorme keuze topmerken
Onze winkel

Bowers & Wilkins, KEF en Sonus Faber speakers, bedraad of onbedraad, gestreamd of juist via CD of een platenspeler, vergelijken op bijvoorbeeld een Marantz, Esoteric of een Hegel versterker? Oftewel, zoekt u hoogwaardig audio die u wilt vergelijken en/of een tv, zonder Nederland te hoeven doorkruisen? In Leiden bij Hifi Overgaauw op de Breestraat kan dat. Wij zullen proberen samen met u voor het door u gekozen budget de beste installatie samen te stellen. Hiervoor hebben wij meer dan 60 audiomerken, verdeeld over 6 verschillende afdelingen. Uiteraard krijgt u merkneutraal advies als u dat wenst en antwoord op uw vragen, gezien sommige van ons al 30 jaar verbonden zijn aan de winkel. U hoeft bij ons geen audiokenner te zijn om een goede aankoop te doen, daar zijn wij juist voor en hebben daarvoor een groot aanbod audio en TV ter beschikking. Dit betekent niet per definitie een dure aanschaf, want door onze brede prijzenrange bent u degene die bepaald wat u zoekt en stellen wij ons merkneutraal op. Meerdere keren per jaar geven wij zelf workshops of komen de leveranciers bij ons demonstreren of product releases doen. Dit vanuit de gedachte, dat muziek verbindt en ontspant en iedereen die van muziek houdt,bij ons kan aanschuiven. U zult zien dat u niet de enige bent en wij verwelkomen u graag als familiebedrijf. Niet voor niets bestaat Hifi Overgaauw Leiden al 55 jaar, na de oprichting door P.W Overgaauw en daar zijn we best trots op.

Beeld

Ook voor uw tv kunt u terecht bij Hifi Overgaauw Leiden. Beeld en geluid zijn niet voor niets in ons logo samengekomen. We proberen aandacht te besteden aan welke tv’s bij ons hangen, gezien we letten op beeld en geluidskwaliteit, dus u kunt ervan uitgaan dat hier een voorselectie heeft plaatsgevonden. Uiteraard kunnen we naast dit assortiment de tv’s van onze merken bestellen.

De buitendienst komt bij u thuis langs om deze te bezorgen en aan te sluiten. Velen kennen Stefan als vaste Overgaauw buitendienstmedewerker, vaak vergezeld van 1 van zijn collega’s. Dat maakt, dat Overgaauw een vertrouwd gezicht is voor velen.

De nazorg is geregeld via de Technische Dienst. Angela zorgt voor de afhandeling hiervan.

We zijn gevestigd in de randstad en hebben veel parkeermogelijkheden om ons heen. Openbaar vervoer stopt op nog geen 2 minuten lopen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar.

Vele producten bij ons in de winkel staan niet op de website. Mail of bel ons dus gerust als u hieromtrent vragen heeft. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram of u inschrijven op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

Wij doen zaken met importeurs, wat u ook recht geeft op de Nederlandse garantie, want het apparaat is dan voor de Nederlandse markt geproduceerd. Dit geldt zeker niet voor veel aanbod wat u vindt op internet.

Video afspelen
Onze demonstratie ruimtes
Veel gestelde vragen

Ja, in onze winkel in Leiden kunt u ook producten afhalen. Als u een product op onze website heeft gevonden, kunt u klikken op ‘Afhalen in winkel’. Wij zullen zo spoedig mogenlijk contact met u opnemen of het desbetreffende product op voorraad is en anders wanneer.

Ja, bij Overgaauw zijn er mogelijkheden om achteraf te betalen. De meeste producten kunt u onder rembours laten bezorgen. U betaald dan aan de deur. De grotere en duurdere producten (bv.de meeste tv’s van 46 inch en groter) kunt u niet onder rembours laten bezorgen. Deze dienen vooraf betaald te worden.

U kunt bij ons niet op rekening bestellen.

Bij Overgaauw streven we er naar alles in 3 werkdagen bij u te krijgen. Soms zal het voorkomen dat iets niet leverbaar is, en langer duurt. In dit soort gevallen zullen wij dan contact met u zoeken.

Overgaauw bezorgt alleen in Nederland.

Onder verzorgingsgebied verstaan wij het gebied waarin onze eigen medewerkers de geluids- of beeld installaties voor u kunnen aansluiten. Ons verzorgingsgebied is geheel Zuid Holland. Uiteraard leveren wij door heel Nederland, maar dan via de algemene bezorgdienst
Wilt U gebruik maken van onze aansluitservice kies dan bij bestellen voor de optie afhalen in winkel. Vul hier in dat uw wenst geinformeerd te worden over evt. bezorg- en aansluitkosten.

U kunt ook rechtstreeks contact op nemen met verkoop@overgaauw.com of 071-5126862

U heeft 1 ,2 of 5 jaar fabrieksgarantie op alle producten, afhankelijk van de fabrikant onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Mocht een artikel defect zijn direct bij ontvangst, dan kunt u deze binnen 7 dagen aan ons retourneren. Alleen in deze gevallen kunnen wij het beschadigde of niet (naar behoren) functionerende product inruilen tegen een nieuwe product. Informeer ons tijdig via mail zodat wij zo snel mogelijk kunnen ruilen.
(verkoop@overgaauw.com)

​Bij inlevering van uw apparaat wordt samen met u de klacht goed doorgenomen. Uiteraard treft u onze vaste medewerkers. Buiten de garantietermijn verzoeken wij u de onderzoekskosten vooraf te voldoen van Euro 45. Uiteraard worden deze achteraf in mindering gebracht op de reparatieprijs. Wij werken uit kwaliteitsoverwegingen allen met originele onderdelen.

Bij Overgaauw staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Wij proberen uw defecte toestel binnen twee weken te repareren. Mocht het langer duren, dan helpen wij u, indien aanwezig en mogelijk, met een leenapparaat. In geval van een reparatie binnen de garantietermijn, sturen wij het op naar een extern reparatiebedrijf dat ons toegewezen is door de leverancier en volgen zelf de voortgang. Derhalve wordt deze handeling ook door een vaste medewerker van Hifi Overgaauw afgehandeld. Als uw product nét buiten de garantie valt, nemen wij contact op met de betreffende vertegenwoordiger voor een mogelijke oplossing, uiteraard is deze service slechts voor eigen klanten.

Vooraf wordt er met u een kostengrens afgesproken: wij contacteren u als na onderzoek blijkt dat de reparatiekosten hoger zouden worden dan de afgesproken grens. Op deze manier staat u geen onverwachte ‘verrassing’ te wachten. Wij hanteren een afwijkingsgrens van 10 procent van de kostengrens voor directe reparatie, puur voor de reparatiesnelheid.

Mocht uw tv groter zijn dan 50-Inch, komt de monteur bij u thuis.

Buiten de garantietermijn verzoeken wij u de onderzoekskosten vooraf te voldoen van Euro 45. Voor High End audio zijn de onderzoekskosten Euro 60. Uiteraard worden deze achteraf in mindering gebracht op de reparatieprijs.
Gezien het apparaat buiten de garantie valt, gaan we eerst te rade of we onze eigen techneut aan de slag zetten of een extern bedrijf. Dit is zeer product afhankelijk. Onze eigen techneut heeft meer dan dertig jaar ervaring in het vak. De meest uiteenlopende audio-apparatuur en gebreken hebben we met succes gerepareerd. Het is echter soms wenselijker om het apparaat door ons te laten doorsturen, waarbij wij zicht houden op het hoe en wat binnen deze periode.

Wij werken zelf met uitsluitend originele onderdelen uit kwaliteitsoverwegingen. Soms zijn deze helaas niet meer te verkrijgen en soms ook omdat het product ouder is dan 10 jaar. Dat vraagt altijd om onderzoek. U kunt ons ook vooraf contacteren voor meer duidelijkheid vooraf: verkoop@overgaauw.com

Zodra het toestel gerepareerd is bellen, mailen wij u, of we sturen u een brief.

De onderzoekskosten bedragen € 45,00 (uitzondering High-End audio onderzoekkosten € 60), de voorrijdkosten voor producten die buiten de garantietermijn vallen zijn € 50,00, mits wij kunnen bezorgen binnen een straal van 15 km. Voor daarbuiten rekenen wij € 60,00.

Controleer bij ontvangst van het artikel of het juiste product onbeschadigd en compleet afgeleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u zo snel mogelijk na ontvangst (we verzoeken u dit binnen 48 uur te doen) aan ons te melden via mail of telefoon.(verkoop@overgaauw.com of 071-5126862 ) Wanneer u een verkeerd of door transport beschadigd product heeft ontvangen, moet dat zo snel mogelijk door u retour worden gestuurd. Uiteraard vergoeden we de normale transportkosten.

Indien er zich een garantieprobleem voordoet in de periode nadat eerdergenoemde 7 dagen verstreken zijn, dan geldt de normale garantie procedure. Wat moet u doen? Neem contact op met Overgaauw.

Mail of bel ons altijd. Afhankenlijk van de klacht en product kunnen er een aantal senario´s ontstaan.

1 we kunnen het telefonisch oplossen
2 de fabrikant komt bij u langs om het probleem op te lossen.
3 U stuurt het product naar ons of rechtstreeks naar de fabrikant.
4 U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in Leiden met het product. Wij bekijken samen met u de storing. Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Reparatie duurt in de regel 2 – 3 weken. U kunt het product weer afhalen in onze winkel zodra het gerepareerd is. Wij stellen u op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retour hebben ontvangen van de fabrikant.

Wanneer u een online aankoop doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product eens goed te bekijken, zoals u dat normaal gesproken wel in de showroom zou doen. Daarom heeft u bij online aankopen op Overgaauw.com een zichttermijn van 7 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden, maar welke?

Wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en uittesten voor zover dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld een televisie heeft gekocht, deze mag controleren op de juiste kleur, de juiste voet et cetera. U mag zelfs uw apparatuur er op aansluiten om de specificaties te controleren. U mag het product echter NIET in gebruik nemen.

Neem altijd eerst even contact met ons op. Wij weten dan dat er een product retour komt en kunnen dit dan ook in de gaten houden.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. U wilt uw aankoop graag retourneren of ruilen met een ander product. Uiteraard is dit bij Overgaauw allemaal mogelijk, maar onder welke voorwaarden?

Als u de verpakking van uw aankoop heeft weggegooid of niet meer kan vinden, dan kunt u helaas het product niet meer ruilen. Ruilen is alleen mogelijk als het product in de originele verpakking zit.
Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?

Als u achteraf niet tevreden met het product dat u heeft gekocht dan kunt u deze ruilen, mits u uw aankoop in de showroom heeft gedaan en de verpakking niet open is geweest. Aangeschafte producten in de showroom mogen binnen 14 dagen geruild worden. Ruilen is helaas niet mogelijk als u het product online heeft gekocht. Hiervoor verwijzen wij u door naar het gedeelte zichttermijn.

Wanneer een product uit de verpakking is gehaald, kan het product niet meer als nieuw verkocht worden. Als Overgaauw zijnde, wordt er gewerkt met lage winstmarges en wordt er al verlies geleden op het moment dat de doos eenmaal open is geweest. Om deze reden wordt er bij het ruilen van een geopende doos 10% van het aankoopbedrag ingehouden. Zo houdt u 90% van het aankoopbedrag over om te besteden aan iets anders. Het product moet dan wel binnen 14 dagen na aankoop worden teruggebracht in onze showroom.
Wanneer de doos ongeopend is geweest, krijgt u gewoon de volledige 100% van uw aankoopbedrag terug en kunt u dit besteden aan een ander product.

Als een product aangemeld is bij een derde partij, zoals bijvoorbeeld een Ziggo smartcard of een KPN insteekkaart, dan kan dit artikel helaas niet meer geretourneerd worden.

Wanneer u een verkeerd product ontvangen heeft kunt u deze naar ons retourneren. 
Neem wel even eerst contact met ons op. Wij kunnen dan helpen met een zo spoedig mogenlijke afhandeling.

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Overgaauw niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Inhoud wissel

Als u een aankoop online doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de showroom. 
Wanneer u een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. U heeft daarom recht op een zichttermijn van 7 dagen. Als het product niet naar uw verwachting is en u wilt het retourneren, ga dan naar de optie zichttermijn voor meer informatie. 
Wanneer u een aankoop doet in onze showroom, dan heeft u dit recht niet. Zodra u een product in de showroom heeft aangeschaft, blijft het uw eigendom. Overgaauw heeft hier echter wel een regeling voor. Meer over deze regeling vind je bij de vragen “Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?” of “Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?”.
eventueel een kopie van uw aankoopbon naar onderstaand addres

Hifi Overgaauw
Breestraat 148
Afd. Retouren
2311CX Leiden

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. U wilt uw aankoop graag retourneren of ruilen met een ander product. Uiteraard is dit bij Overgaauw allemaal mogelijk, maar onder welke voorwaarden?

Als u de verpakking van uw aankoop heeft weggegooid of niet meer kan vinden, dan kunt u helaas het product niet meer ruilen. Ruilen is alleen mogelijk als het product in de originele verpakking zit.

Als u achteraf niet tevreden met het product dat u heeft gekocht dan kunt u deze ruilen, mits u uw aankoop in de showroom heeft gedaan en de verpakking niet open is geweest. Aangeschafte producten in de showroom mogen binnen 14 dagen geruild worden. Ruilen is helaas niet mogelijk als u het product online heeft gekocht. Hiervoor verwijzen wij u door naar het gedeelte zichttermijn.

Wanneer een product uit de verpakking is gehaald, kan het product niet meer als nieuw verkocht worden. Als Overgaauw zijnde, wordt er gewerkt met lage winstmarges en wordt er al verlies geleden op het moment dat de doos eenmaal open is geweest. Om deze reden wordt er bij het ruilen van een geopende doos 10% van het aankoopbedrag ingehouden. Zo houdt u 90% van het aankoopbedrag over om te besteden aan iets anders. Het product moet dan wel binnen 14 dagen na aankoop worden teruggebracht in onze showroom.
Wanneer de doos ongeopend is geweest, krijgt u gewoon de volledige 100% van uw aankoopbedrag terug en kunt u dit besteden aan een ander product.

Als een product aangemeld is bij een derde partij, zoals bijvoorbeeld een Ziggo smartcard of een KPN insteekkaart, dan kan dit artikel helaas niet meer geretourneerd worden.

Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld, wat moet ik doen?

Wanneer u een verkeerd product ontvangen heeft kunt u deze naar ons retourneren. 
Neem wel even eerst contact met ons op. Wij kunnen dan helpen met een zo spoedig mogenlijke afhandeling.

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Overgaauw niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Als u een aankoop online doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de showroom. 
Wanneer u een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. U heeft daarom recht op een zichttermijn van 7 dagen. Als het product niet naar uw verwachting is en u wilt het retourneren, ga dan naar de optie zichttermijn voor meer informatie. 
Wanneer u een aankoop doet in onze showroom, dan heeft u dit recht niet. Zodra u een product in de showroom heeft aangeschaft, blijft het uw eigendom. Overgaauw heeft hier echter wel een regeling voor. Meer over deze regeling vind je bij de vragen “Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?” of “Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?”.

Open de link en download/print uw retourbon. Wij stellen het op prijs als u contact met ons opneemt.

Als u uw bestelling heeft geretourneerd en deze al betaald had, dan wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar u teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u ook de bestelling heeft betaald. Zodra uw product retour is, zal dit in de regel binnen enkele werkdagen op uw rekening staan, met een maximum van 3 weken.

Wanneer u online iets besteld heeft op Overgaauw.com, heeft u iets op afstand gekocht. U heeft hierdoor recht op een zichttermijn van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kunt u het product aan ons retourneren. . Het onbeschadigde product dient u, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking terug te sturen naar:

Hifi Overgaauw
Breestraat 148
Afd. Retouren
2311CX Leiden

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Overgaauw niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Bij Overgaauw draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht richten aan verkoop@overgaauw.com . Binnen 1 week kunt u uitsluitsel verwachten. Voor klachten betreffende producten, kunt u mailen met de verkoop@overgaauw.com.  
Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht schriftelijk richten aan onze Directie. Ook dan krijgt u binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht. Hiervoor kunt u mailen naar Silvia Overgaauw: silvia@overgaauw.com

Hifi Overgaauw
t.a.v. Directie
Breestraat 148
2311CX Leiden

Wij slaan u gegevens voor een kort termijn op in de webpagina. Na het afhandelen van bestelling vraag ed. gaan de gegevens over in ons verkoop programma die op een beveiligde server staat volgens de AVG eisen. Uw gegevens gebruiken wij alleen voor garantie. Mocht u uw gegevens willen laten vewijderen dan kan dit doormiddel van een mail naar verkoop@overgaauw.com

Nederlands:

Indien u uw btw retour wilt laten storten middels een stempel douane, dan is dat mogelijk bij Hifi Overgaauw Leiden. Wij hanteren meerdere opties om uw BTW terug te ontvangen.

Al jaren verzorgen wij zelf de teruggave van de BTW op uw nota naar al onze klanten. Met een IBAN bankrekeningnummer zullen wij zelf zorgdragen voor de afwikkeling. Hiervoor kunt u ons de aankoopnota met stempel aanleveren via de post en zullen wij zorgdragen voor de btw teruggave op uw Europese rekeningnummer. Dit doen wij regelmatig voor klanten die Hifi apparatuur meenemen naar het buitenland.

Via VATFREE.COM kunt deze tevens aanleveren op Schiphol. Wij zullen dan zorgdragen dat de btw wordt voldaan. U kunt eenvoudig de oranje PostNL brievenbus gebruiken. Deze staat tegenover de douane op Schiphol (vertrekhal 3) en ook op andere plekken op het vliegveld.

https://www.schiphol.nl/nl/op-schiphol/diensten/btw-terugvragen

Deutsch:

Wenn Sie die Mehrwertsteuer zuruck empfangen mochten, weil Sie ins Ausland fliegt, dann gibt es Moglichkeiten bei Hifi Overgaauw Leiden. Wir bieten Sie dazu an:
Am besten senden Sie uns die Rechnung mit der Zollerklarung (Stempel). Wenn wir die Erklarung empfangen haben, einschliesslich Ihrer Iban Rechnungnummer und Formularen, dann uberweisen wir die Mehrwertsteuer auf Ihre Bankkonto.
Naturlich konnen Sie hierzu auch https://www.vatfree.com/ benutzen. Sief inden Vatfree auf Schiphol (Terminal 3).

English:

When you would like to refund your taxes: TAX FREE SHOPPING
Non-EU residents are eligible for tax refund on purchases over 50 euros. Through apps like VATFREE.COM you can have this done very easily at Schiphol see https://www.vatfree.com/
We also can refund the amount on your bankaccount ourselves. It is best, if you tell us in our store before you buy. Than we are aware and help you as soon as we receive the custumer VAT invoice included the customs stamp
When you would like to refund your taxes: TAX FREE SHOPPING