• HiFi Winkel 2015, 2016 en 2017
  • Nederlandse garantie
  • Vanaf €70,- gratis verzending
  • Meerdere demoruimtes
  • Enorme keuze topmerken
Onze winkel

iHifi Overgaauw is gevestigd op de Breestraat 148 in Leiden, waar wij 3 panden geannexeerd hebben als winkelpand. Hierdoor ontstaan losse ruimtes, waardoor er meerdere demonstraties tegelijkertijd kunnen plaatsvinden wat uw flexibiliteit vergroot voor een eventuele luistersessie. 

Bij Overgaauw proberen we breed te zijn in merken, kwaliteit en service, waarbij de prijs verrassend kan uitvallen. Wij proberen u te verassen, door de meeste toonaangevende merken naast elkaar te voeren en door ons vakmanschap kunnen wij extra service aanbieden, zowel vooraf tijdens als na uw aanschaf. 

Wij vergelijken met u in meerdere prijsklassen, voorzien u graag van merkneutraal advies en u kunt het product vaak gelijk meenemen, of er rustig een nachtje over slapen. Tevens hebben wij een eigen installatiedienst. 

 

Voor wie meer wilt weten, organiseren we regelmatig workshops en product presentaties en speciale vergelijk avonden met een lage drempel. 

Wat treft u bij ons aan? 

Bowers & Wilkins, KEF, Focal en Sonus Faber speakers, bedraad of onbedraad, gestreamd of juist via CD of een platenspeler, vergelijken op bijvoorbeeld een Marantz, Esoteric, NAD of een Hegel versterker? Oftewel, zoekt u hoogwaardig audio die u wilt vergelijken en/of een tv, zonder Nederland te hoeven doorkruisen? In Leiden bij Hifi Overgaauw op de Breestraat kan dat. Wij zullen proberen samen met u voor het door u gekozen budget de beste installatie samen te stellen. Hiervoor hebben wij meer dan 60 audiomerken, verdeeld over 6 verschillende afdelingen. Uiteraard krijgt u merkneutraal advies als u dat wenst en antwoord op uw vragen, gezien sommige van ons al 30 jaar verbonden zijn aan de winkel. U hoeft bij ons geen audiokenner te zijn om een goede aankoop te doen, daar zijn wij juist voor en hebben daarvoor een groot aanbod audio en TV ter beschikking. Dit betekent niet per definitie een dure aanschaf, want door onze brede prijzenrange bent u degene die bepaalt wat u zoekt en stellen wij ons merkneutraal op. Meerdere keren per jaar geven wij zelf workshops of komen de leveranciers bij ons demonstreren of product releases doen. Dit vanuit de gedachte, dat muziek verbindt en ontspant en iedereen die van muziek houdt, bij ons kan aanschuiven. U zult zien dat u niet de enige bent en wij verwelkomen u graag als familiebedrijf. Niet voor niets bestaat Hifi Overgaauw Leiden al 55 jaar, na de oprichting door P.W Overgaauw en daar zijn we best trots op.

Tevens werkt Hifi Overgaauw samen met architecten en kunnen wij u voorzien van een beeld en geluidsplan voor thuis of werk, ook voor nieuwbouw.. Hiervoor hebben we vele merken en oplossingen in huis. Deze zijn niet allemaal vermeld op de website, gezien het maatwerk betreft. 

Een professionele buitendienst staat ter beschikking om het product indien gewenst te laten bezorgen en aan te sluiten (zie onze servicepagina)

Beeld

Ook voor uw tv kunt u terecht bij Hifi Overgaauw Leiden. Beeld en geluid zijn niet voor niets in ons logo samengekomen. We proberen aandacht te besteden aan welke tv’s bij ons hangen, gezien we letten op beeld en geluidskwaliteit, dus u kunt ervan uitgaan dat hier een voorselectie heeft plaatsgevonden. Uiteraard kunnen we naast dit assortiment de tv’s van onze merken bestellen.

De buitendienst komt bij u thuis langs om deze te bezorgen en aan te sluiten. Velen kennen Stefan als vaste Overgaauw buitendienstmedewerker, vaak vergezeld van 1 van zijn collega’s. Dat maakt, dat Overgaauw een vertrouwd gezicht is voor velen.

De nazorg is geregeld via de Technische Dienst. Angela zorgt voor de afhandeling hiervan.

We zijn gevestigd in de randstad en hebben veel parkeermogelijkheden om ons heen. Openbaar vervoer stopt op nog geen 2 minuten lopen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar.

Vele producten bij ons in de winkel staan niet op de website. Mail of bel ons dus gerust als u hieromtrent vragen heeft. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram of u inschrijven op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

Wij doen zaken met importeurs, wat u ook recht geeft op de Nederlandse garantie, want het apparaat is dan voor de Nederlandse markt geproduceerd. Dit geldt zeker niet voor veel aanbod wat u vindt op internet. De verschillen kunnen dan veel groter zijn dan het op het eerste gezicht lijkt. 

Video afspelen
Onze demonstratie ruimtes