HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Audio Technica

De A1000Z van Audio Technica is een prachtige monitor-hoofdtelefoon met glashelder geluid. Dit geluid wordt geleverd door in eigen huis ontworpen 53mm-drivers van het merk, gepaard met nieuwe, innovatieve systemen.

Een voorbeeld is het Double Air Damping-systeem van Audio Technica, waarmee de luchtcirculatie in de hoofdtelefoon wordt verbeterd en de bastonen dieper worden weergegeven.

 

Door gebruik van een vernieuwde 3D Wing-Support behuizing passen de oorschelpen zich aan aan de vorm van je hoofd, waardoor een perfecte afsluiting wordt behaald.

Met deze technieken worden geweldige resultaten behaald uit één hoofdtelefoon.

 

Buiten het natuurlijke en heldere geluid dat wordt getoond, is er ook een prachtig uiterlijk te zien. De oorschelpen zijn gemaakt van aluminium met een rode, metallic afwerking. Door het gebruik van het aluminium blijft de hoofdtelefoon ook licht, waardoor lange luistersessies niet vervelen.

 

Al met al is de A1000Z een geweldige hoofdtelefoon met glashelder geluid en een tijdloze look.

Productfilters

Categorieën
Merk
Merk
Toon meer merken
Prijs
Prijs - slider
892.214
Kleur
Kleur
Toon meer kleuren
Formaat
Formaat
Toon meer formaten

Evenement

Workshop Stroomavond
26 september 2024
19:00 tot
21:00