HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Surround workshop op donderdagavond 30 maart merkneutraal

Let op, dit evenement is al geweest

Soms, tijdens onze vrije en meest kostbare uurtjes, nemen zowel films als muziek een prominente plaats in beslag. Om optimaal te kunnen genieten van deze media, is dit in meerkanaals (surround) uitgevoerd. Met deze surroundbelevenis willen wij u laten kennismaken, van de beste Blockbusterfilms tot The Beatles in meerkanaals audio.
Deze meerkanaalse muziek creëert de illusie dat u het concert, het avontuur van de film bijwoont, of dat u in de opnamestudio zit.
U ervaart een intense beleving.
Thuis waant u zich in de wereld die u wenst, uw droomwereld, de wereld die u kippenvel bezorgt. En de manier waarop we die wereld voor u creëren, leggen we graag haarfijn uit. Wilt u ervaren hoe Genesis, Pink Floyd of Bruce Springsteen in 5.1 klinken? Of de door Hans Zimmer gecomponeerde audio van Pirates of the Caribbean?

Bij Overgaauw hoort en ziet u de verschillen tussen HomeCinema en de thuisbioscoop. Wij vertellen u over het ontstaan van de thuisbioscoop; demonstreren alle film- en audioformaten zoals Dolby Surround, DTS of Atmos; en laten u kennismaken met het streamen via bijvoorbeeld Tidal onder het formaat 360 Reality Audio en Dolby Atmos.

Deze workshop begint om 19.15 uur in onze high-end ruimte. U kunt zich ervoor aanmelden, maar het hoeft niet: [email protected]