HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Platenspeler en Europese primeur Elicit mk5 versterker – demonstratie dag van het merk Rega

Let op, dit evenement is al geweest

Bram Verellen van het merk Rega zal deze demonstratiedag verzorgen. Bram vertelt bij ons al jaren enthousiast over zijn platenspeler merk (maar Rega heeft meer!).

Op zaterdag 11 juni is het zover.

Uiteraard vindt u ook alle platenspelers bij ons in de winkel, maar het is een ontspannen demonstratie met een duidelijk verhaal over platenspelers van zijn merk en de opbouw van de lijn van Rega. Als u orienteert of specifieke vragen heeft over Rega platenspelers altijd een fijne demonstratie. Ook voor upgrades bent u meer dan welkom

Zaterdag hebben we wederom een Europese demonstratie primeur te pakken: Rega neemt mee de hagelnieuwe en nog niet te kopen maar wel te horen Rega ElicitMK5 versterker. De verwachtingen zijn hoog!

Het matzwarte design, de afwerking, het typische Rega geluid en nu ook met digitale ingang maakt dit een complete versterker die in menig huishouden niet zal misstaan. De multi tasking functie van deze versterker is voor Rega nieuw. Eindelijk heeft Rega een eigen ingebouwde Dac zelf ontwikkeld die wel voldoet aan de eigen verwachtingen.

Daarnaast heeft Rega uiteraard een Phone Stage van zeer hoge kwaliteit, hoe kan het ook anders als topmerk binnen de  turntables.

.De hoofdtelefoon uitgang is ook van goede kwaliteit. Oftewel: aan kwaliteit is overal gedacht.

Zaterdag zal tevens de  Rega Saturn cd-speler mk3 gaan draaien, we kunnen streamen en uiteraard zal Bram van Rega graag de naald op een van de Rega platenspelers zetten.

De demonstratiesesseis vinden plaats om 11.00 13.00 en 15.00. Daartussen is er tijd om op specifieke vragen in te gaan . Meerdere opstellingen maken dit vandaag mogelijk.

De nieuwe