HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Streaming Audio Avond Do. 7 april 2022

Let op, dit evenement is al geweest

Komt u ook?

Workshop: praktisch ingestelde avond


De vooruitgang van streaming gaat gestaag door en wij kunnen u daar haarfijn meer over vertellen. Eerst zetten we de basisbeginselen uiteen waarna we verder gaan over allerlei verschillende mogelijkheden, multiroom audio, NAS servers, Wifi, muziekdiensten, het digitaliseren van uw privé collectie, audioformaten en hoe verscheidene apparaten met elkaar verbonden kunnen worden. Uiteraard is er ruimte voor al uw vragen. Dennis is onze vaste spreker op onze Workshop Streaming Avond, velen zijn u voorgegaan en maken nu vol plezier gebruik van de mogelijkheden. Dat geeft ook aan dat we merkneutraal zullen informeren en de workshop wordt door ons gratis aangeboden. Aan het einde is de winkel nog voor de geinteresseerde geopend, u zult beter weten wat u wel en niet zoekt.

Al met al een informatief avondje, zonder dat er een specifiek merk gepromoot wordt. 
Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen om 19.15 uur. 

U bent het niet verplicht, maar we zouden het zeer waarderen als u zich aanmeldt: [email protected].

Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook: 071-5126862

Toegang is gratis en voorkennis is niet nodig. De avond heeft een open karakter. 

Parkeren kunt u bij parkeerterrein Haagweg. Dit is “Park & Ride” en u wordt voor onze winkel afgezet en opgehaald. 

Volg ons op Facebook voor al onze evenementen, want zeker eindejaar hebben wij hierin een groot aanbod. Ook houden we u heel graag op de hoogte via onze nieuwsbrief (onderaan de page) waar we u op de hoogte houden.