HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Hifi Rose Audio Demonstratie op donderdagavond 9 juni:

Let op, dit evenement is al geweest

Donderdagavond inloop 19.00, start 19.15

Donderdagavond 9 juni 19.00 komt Guide Boerboom van het bijzondere merk Hifi Rose, bij ons al meer dan een jaar een succes

Hifi Rose heeft een duidelijke mening over hoe streamen perfect samen kan gaan met bedieningsgemak, een interactief beeld-paneel en Hifi Geluid. Het is een van de meest innovatieve streamers van het moment. Niet voor niets speler van het jaar! Een aanrader voor de wat meer veeleisende luisteraar die ook van een eenvoudig maar prachtig product wilt genieten. Wees welkom! U zult versteld staan van de mogelijkheden, eenvoud, design en Hifi geluid.

De versterker Hifi Rose RA180 zal deze avond in het centrum staan. De Hifi Rose Streamers RS150 dit is de Europees best geteste streamer 2021/2021 en de RS 250 draaien uiteraard op volle sterkte.

De winkel is deze avond geopend en wij hebben uiteraard als officieel Hifi Rose dealer deze producten voor u demonstratieklaar als u specifiek wilt luisteren of vragen heeft mbt uw persoonlijke audio situatie.

Wees welkom op de Breestraat 148