HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Overgaauw presenteert – Europese premiere : Prince and The Revolution | The Purple Rain Tour –

Let op, dit evenement is al geweest

Live in Concert. Ditmaal op een mooie geluidsinstallatie. Samen met Velvet organiseert Overgaauw op de Breestraat op donderdagavond een bijzondere luisteravond.

Nadat Prince’s Purple Rain wereldwijd een wereldhit werd, besloot Prince de concerten over een andere boeg te gooien: niet meer openen met het oude materiaal, maar direct het nieuwe werk.
Het legendarische Syracuse, NY uit 1985 is één van de beste concerten uit die tijd en krijgt voor het eerste een officiële stand-alone uitgave op 2cd/bluray en 3-lp box.
Het concert is digitaal geremastered, zowel in beeld als geluid. Prince was zelf ook tevreden over de show: “There’s nothing I would change. It was one of the most powerful concerts I’ve ever attended.” En dat mag ook wel, als het titelnummer alleen al 18 minuten duurt. Een show dus, om je vingers bij af te likken.

Bovendien is de plaat en cd die avond al te verkrijgen! Velvet is er deze avond bij.

Deze bijzonder 3 dubbel LP gaan we donderdag 2 juni beluisteren. We gaan natuurlijk niet alles draaien, maar het wordt een mooie avond. Zeker voor de Prince fan met liefde voor goed geluid.

Opgeven via [email protected] of 071-5126862. Niet verplicht, maar wenselijk zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

We gaan draaien op de Kef Reference 3 speakers met Rega Planar 10 en op Marantz PM10 Marantz set.