HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Harbeth Speaker avond

Let op, dit evenement is al geweest

Donderdagavond 16 maart om 19.15 uur

Harbeth, back to the 70’s, op donderdagavond 16 maart bij Overgaauw 
Op het geluid van Harbeth reizen we terug naar de laatste decennia van de vorige eeuw. En dat doen we, omdat we massaal van retro houden. 
Door de spectaculaire opkomst van de platenspeler, heeft het analoge geluid uit de jaren zeventig en tachtig een come-back gemaakt. Denk hierbij aan de originele sound van Queen, The Police, Elton John…
De luidsprekers van de heer Harewood (oprichter van HARBETH en ontwerper van de beroemde BBC monitor LS3/5A)) zijn destijds verantwoordelijk geweest voor het afmixen van al deze originele geluiden in de BBC Studio’s. En in de tussentijd heeft Harbeth niet stilgezeten. Immers, alle huidige, technische, hoogstandjes zijn erin verwerkt, zonder dat dit afbreuk doet aan het authentieke geluid.
Ook qua uiterlijk heeft u met Harbeth een echt retro-product in handen: het heeft een gesloten speakersysteem.

Frank Scheuders van Harbeth laat u kennismaken met de wereld van deze nieuwe sound die eigenlijk nooit weggeweest is. 


Nieuwsgierig? 
Kom langs bij HiFi Overgaauw te Leiden, op donderdagavond 16 maart om 19.15 uur en luister naar de volledige Harbeth lijn. 
U mag zich opgeven, maar het hoeft niet. [email protected]

 

is de winkel geopend tijdens en vlak na de workshop voor verdere vragen of vergelijk

Parkeren kan eenvoudig bij Parkeerterrein Haagweg, zij zetten u voor de winkel af en halen u op. Ook kunt u bij de Hoogvliet garage parkeren deze is op 5 minuten afstand.

Overgaauw demo avonden