HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

EverSolo netwerkspeler demonstratie avond

Let op, dit evenement is al geweest

Maakt deze netwerkspeler de hype waar?

het merk Eversolo heeft momenteel twee mooie netwerkspelers die zich serieus onderscheiden ten opzichte van vele andere spelers, daarnaast hebben wij de twee dacs van dit merk opgesteld staan. Vanavond willen we het merk voorstellen, laten ervaren en de verschillen technisch en praktisch uitleggen tussen de spelers onderling. De ervaring is dat het merk door de meesten van onze klanten zeer goed te bedienen is en ook hier besteden we aandacht aan.

De Streamers van Eversolo zijn voorzien van een zeer handig touchscreen display en specificaties die normaal alleen in een duidelijk hogere prijs klasse te vinden zijn.

Wij gaan spelen met de Eversolo DMP-A6 en de DMP-A6 Master Edition. De Master is in de basis hetzelfde apparaat maar met een andere “word clock”. Gaan we uitleggen en hoort u het verschil? Op de zowel de DMP-A6 als De Master Edition kan het dac karakter worden aangepast. Ook dit laten we deze avond graag horen. Ook gaan we de DAC-Z8 laten horen. Deze Dac is weer een upgrade voor de streamers. Ook hier is de dac aanpasbasbaar.

Toegang is vrij. De demonstratie wordt door onze eigen mensen verzorgd in een aparte ruimte. U kunt hierna nog vragen stellen en de winkel bezoeken. Dus heeft u interesse in een netwerkspeler, is het een interessante avond en gaat u vol nieuwe informatie naar huis, dat staat vast. Zodat u goed geinformeerd tot een keuze kunt komen. Overgaauw biedt immers vele oplossingen aan als netwerkspeler. De avond is echt laagdrempelig qua insteek, iedereen is welkom: voor eenvoudige uitleg tot de complexe vragen

We openen de avond om 19.00 met koffie en starten om 19.15