HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

De CD-speler

Let op, dit evenement is al geweest

Ode aan de Cd-speler op 26 oktober om 19.15 uur De Cd-speler verdient onze speciale aandacht, omdat deze al veertig jaar bestaat en niet weg te denken is uit de high fidelity audiowereld.  

De high-end Cd-speler blijft klasse en kwaliteit leveren op het gebied van muziek en dat willen we vieren met een workshop. Op 26 oktober, volgende week donderdagavond, legt Dennis de techniek uit van de Cd-speler. Het wordt u dan duidelijk waarom de Cd-speler in staat is om top prestaties te leveren. 
Om dit te bekrachtigen, laten we u ernaar luisteren. Meerdere Cd-spelers komen aan bod, van de goede middenklassers tot high End spelers. Dan kunt u zelf bepalen welke u het meeste aanspreekt.
Ook de geschiedenis, het ontstaan en de verdere ontwikkelingen van de cd’s en Cd-spelers vertelt Dennis u. De eerste cd-speler van Philips, de CD-100 staat voor nieuwsgierigen klaar om een blik op te werpen, kortom we beloven een interessante avond
Lekker luisteren en genieten. Wij hebben er al zin in. U toch ook?

Als u zin en tijd heeft, kunt u zich aanmelden bij ons. Maar het hoeft niet. 
[email protected]