HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

25 Mei Cambridge Streaming Avond

Let op, dit evenement is al geweest

In onze High End ruimte, inloop vanaf 19.00 tot 19.15

Overgaauw is Experience Store Dealer, dus het volledige assortiment van Cambridge Audio kunt u sowieso bij ons verwachten.

Cambidge heeft zijn vijf decennia lange audio-ervaring gelegd in de ontwikkeling van zijn nieuwe streamers. En dat is te merken aan het geluid en de tijdloze vormgeving. Omdat wij de Experience Store Dealer zijn van dit merk, kunt u ze bij ons allemaal bekijken en beluisteren. De verschillen zijn groot, dus Dennis van Cambridge heeft deze speciale donderdagavond hiervoor geheel gereserveerd. Ondertussen vertelt hij ook over de geschiedenis van zijn merk, het eigen StreamMagic-platform, en uiteraard kunt u al uw vragen afvuren.  

Hieronder vindt u het totaal aantal streamers van Cambridge, die onze vertegenwoordiger van Cambridge allemaal demonstreert. 

Streamers
MXN10 (€ 499,00)
AXN10 (€ 599,00)
CXNV2 ( 999,00)
Edge NQ (5.499,00)

Streamer met ingebouwde versterker
Evo 150 (€ 2.699,00)

We hopen u te kunnen verassen met de kwaliteit van het digitale geluid. 

Met een glimlach verwelkomen wij iedere geïnteresseerde die zich wel of niet aangemeld heeft. En toch zouden we het fijn vinden als u even de tijd neemt om u aan te melden. Dan kunnen wij ons een beeld vormen over het publiek.     [email protected] 

Inloop is vrij, aanmelden zeker niet verplicht, maar puur gewenst om een beeld te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten.