HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
Marantz Stereo 70S bij Overgaauw demonstratie klaar in onze hifi kelder

21 oktober 2023:

Met slechts 11 cm hoogte zeker een nette afmeting voor deze versterker. De afwerking die symmetrie uitstraalt is daarbij  goed uitgewerkt. De versterker, met het nieuwe en strakke design van Marantz (70 Jaar) heeft een vermogen van 2x 75 Watt en stuurt met gemak en gedetailleerd speakers aan, waarbij zelfs 2 subwoofer uitgangen niet ontbreken (de crossover frequentie is los in te stellen. Bij bezorgen doen wij als Overgaauw dit uiteraard indien gewenst voor u).

Door het ingebouwde streamplatform Heos, is het geheel een stabiel systeem dat zeer eenvoudig is qua bediening en met een duidelijke app voor de telefoon. Multiroom is  eenvoudig te realiseren met Heos uitbreidingsets waarbij Overgaauw u kunt adviseren indien gewenst over welke en plaatsing. In de Heos app zijn veel streamingdiensten te vinden, zoals spotify, Airplay, Tidal, internetradio TuneIn, maar ook Fm en DAB+ en meer. De Bluetooth functie is extra handig, want deze is voor zowel zenden als ontvangen: een draadloze hoofdtelefoon is dus aan te sturen via deze versterker; ook het volume dus. De Marantz 70s receiver is gepositioneerd net tussen de Marantz PM6007 en PM700n versterker in voor wie daar nieuwsgierig naar is.

Door de HDAM is de versterking nog beter op elkaar afgestemd, maar dat is voor de opbouw intern.  Zelfs een Phono ingang mm ontbreekt niet.  Naast uw telefoon is een afstandsbediening is bijgesloten.

In zwart en zilver (zilvergoud) uitvoering verkrijgbaar.

Zilver op voorraad dus gelijk mee te nemen*

*Even bellen indien u dit wenst, er kunnen tussentijds wijzigingen in de voorraad plaatsvinden

Leuk artikel?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest