HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Geannuleerd vanwege coronaWorkshop vinyl: De platenspeler en zijn verhaal

Let op, dit evenement is al geweest

Datum: 18 november 2021 geannuleerd
Tijd: 19:00
Locatie: onze winkel

Deze avond nemen wij de tijd om in een workshop-achtige omgeving u alles uit te uit te leggen over de platenspelers, elementen en accessoires. Dennis zal deze avond voor zijn rekening nemen, een welbekende vanuit onze goed bezochte streaming en HeadFi workshops.

Deze workshop is voor een ieder die geïnteresseerd is in platenspelers en muziek. De avond is laagdrempelig en voor alle niveaus geschikt. Dus ook voor diegene die al aardig geïnformeerd is over platenspelers en geïnteresseerd zijn in meer informatie en de mogelijkheden voor upgrading en onderhoud.

Wj laten bovendien zien hoe u een platenspeler afstelt en onderhoudt. Ook leggen wij het verschil uit tussen MM en MC elementen en uiteraard gaan de platenspelers draaien om het verschil te ervaren. Er zijn verschillende accessoires op de markt en deze komen ook aan bod.

Deze avond hebben wij extra kortingen op Platenspelers, elementen en accessoires.

Voor de stoelen en koffie stellen wij het erg op prijs als u zich van tevoren aanmeldt.