HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Streaming Audio Avond

Let op, dit evenement is al geweest

9 December bij Hifi Overgaauw Leiden

We hebben er weer zin in.

Hifi Overgaauw Leiden organiseert meermalen per jaar een Streaming Audio Workshop voor een ieder iets wilt gaan doen met streaming. Deze avond heeft een algemeen karakter, dus is zeker niet merk gebonden.

We zullen we op een duidelijke manier uitleggen wat streamen is, hoe het werkt en hoe groot de onderlinge verschillen zijn tussen de streamingsdiensten in geluid en opbouw (en laten horen natuurlijk).

Hierdoor bent u in een avond bijgepraat over dat wat nodig is, om uw eigen muziekcollectie op te bouwen en met alle plezier te kunnen streamen.

Uiteraard zijn de avonden volgens de dan geldende Covid Regels en u moet u zich van tevoren in laten schrijven. Dit kunt u doen via onze medewerkers of mail [email protected], waarbij wij u op de hoogte stellen van het hoe en wat.

Graag tot ziens op de Breestraat 146e voor onze Streaming Workshop.

De entree is via onze eigen winkel naar de High End ruimte, die voor deze avond geopend is. Hierdoor wordt u ook niet gestoord tijdens de training.

De winkel is geopend vanwege koopavond dus ook voor andere vragen staan wij u graag te woord.

Parkeren kunt u eenvoudig bij Parkeerterrein Haagweg, zij weten de weg als u in het busje stapt. U wordt dan voor de winkel afgezet en opgehaald. Ook kunt u parkeren bij de Garenmarkt garage, die hier 5 minuten lopen vandaan is.

Het Overgaauw Team