HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
Rega platenspeler week: inclusief de top platenspelers en Totem luidsprekers

We gaan naast de uitgelichte combinaties van de donderdagavond 15 februari de High End ruimte zoveel mogelijk vullen met de complete lijn van Rega platenspelers (De Rega 3 Rega 6, Rega 8 en Rega 10), 3 versterkers van Rega en zijn diversen, inclusief de HighEnd Naia top platenspeler.

Daarnaast zullen de Totem Bizon speakerlijn klaarstaan.

De hele week kunt u prive sessies inplannen voor geinteresseerden en op donderdagavond 15 februari is er een speciale avond met extra uitleg met een open karakter in samenwerking met de importeur zelf.

15 Februari 19.00 inloop:

15 Februari komt Bram van Rega om alle verschillen onderling te laten horen en uitleggen van de Rega Planar 3 en 6 met de Bizon Speakerlijn. De uitleg komt van de importeur zelf met een sausje van Overgaauw zelf uiteraard.

U bent vrij om deze bij te wonen. Opgeven vinden we prettig maar is niet verplicht. Parkeren kunt u eenvoudig op Parkeerterrein Haagweg of Hoogvliet Garage. De eindtijd is een aanwijzing. Later aanschuiven graag aangeven, maar dat is meer een verzoek, eerder vertrekken is altijd altijd aan u. De winkel is deze avond ook geopend, voor meer informatie of als u een medewerker van Overgaauw wilt spreken. De rest van de week kunt u, indien u geinteresseerd bent in een Rega of Totem product uw eigen platen meenemen en gaat de ruimte op verzoek van u open.

Het Overgaauw team

Aanmelden?

Leuk Evenement?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest