HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Iso Acoustics Ontkoppelaars: wat doet dat voor uw luidsprekers en vooral de akoestiek bij luisteren? Demonstratie

Let op, dit evenement is al geweest

28 April om 19.15 in de winkel

Ook ervaren wat de geluid verbetering is van een luidspreker als we de spikes vervangen voor een paar luidspreker ontkoppelaars van Iso-Acoustics? Wellicht ook een oplossing voor u. Deze vorm van ontkoppeling is effectief op alle soorten vloeren om trillingen over de constructie tot een minimum te beperken en te voorkomen dat trillingen door het ondersteunende oppervlak worden gereflecteerd

We starten donderdag avond om 19.15 op de KEF R5 luidsprekers op de Gaia isolatie voeten van Iso-Acoustics. Deze avond wordt begeleid door de leverancier en heeft uiteraard een vrijblijvend karakter.

IsoAcoustics heeft met zijn Gaia I, II en III de Eisa Award gewonnen. Dat betekent dat deze isolatoren uitgeroepen zijn tot de beste producten op het gebied van geluidsapparatuur.

Op donderdagavond, 28 april 2022 bent u van harte welkom bij ons in de winkel.
Wij garanderen u dat u verbaasd zult zijn.

Onze winkel is geopend (koopavond) vanaf 19.00 dus ook voor verdere vragen bent u welkom. Mocht u vragen hebben over de akoestiek bent u sowieso bij ons welkom. Audio is ons vak.