HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Donderdagavond 21 maart 2024 Vinylavond bij Overgaauw

Let op, dit evenement is al geweest

Op 21 maart in de avond, hopen we iedereen die op zoek is naar een nieuwe platenspeler, of zijn of haar platenspeler wilt upgraden, te ontvangen voor een workshop bij ons in de High End ruimte. Wie meer wilt weten over de techniek van de platenspeler is deze avond op het juiste adres. We vertellen natuurlijk ook wat te verbeteren valt aan de eigen platenspeler, hoe dat aan te pakken en een klein stukje geschiedenis ontbreekt niet.

Platen draaien is een werkwoord, het is een actief proces maar bovenal is het draaien van platen een heel leuke hobby die veel plezier kan geven in de huiskamer.

Uiteraard gaan we in op het verschil van MM en MC elementen, wat is RIAA factor en waarom heb je een Phono trap nodig? Het lijkt ons logisch dat we ook vooral naar platenspelers gaan luisteren in de verschillende merken en prijsklassen: hoort u het?

We zetten klaar met plaat en naald: De Rega Planar 6 met Exact element, de Thorens TD1500 met Ortofon Bronze en de Pro-Ject X8b met Quintet Blue

Dennis zal de avond voor zijn rekening nemen in onze High End ruimte. Heeft u specifieke vragen, aanvraag voor specifieke muziek, of wilt u luisteren naar een specifieke platenspeler of Phono voorversterker uit ons assortiment van Rega, Thorens of Pro-Ject? Mail gerust naar [email protected] zodat we deze vragen vooraf kunnen meenemen in onze avond sessie en we hopen op vele enthousiaste gezichten deze avond.

De inloop is vanaf 19.00 met koffie in de winkel, waarna wij u meenemen naar de High End ruimte. We starten om 19.15 en de avond eindigt meestal rond 21.00 maar eerder vertrekken mag altijd en ook de winkel blijft erna nog even open voor verdere vragen.

Platenspelers hebben bij ons sinds kort een volledige etage gekregen (entresol) en ook heeft deze etage een Facelift gekregen. Ook qua accessoires en upgrades hebben we genoeg op voorraad en staan we u graag te woord.

Vragen en opmerkingen graag per mail [email protected] of bel 071-5126862

Prive sessies zijn op aanvraag ook mogelijk op andere data/tijden