HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

18 April Gaia dempers van Iso Acoustics voor uw speakers: hoort u het?

Let op, dit evenement is al geweest

IsoAcoustics maakt stands voor luidsprekers. Het bedrijf voor audio isolatie producten is opgericht door Dave Morisson. Hij werkte jarenlang bij CBC (Canadian Broadcast Corporation) en maakte deel uit van het team dat ‘s werelds grootste multi-media center heeft ontwikkeld, namelijk dat in Toronto. IsoAcoustics biedt stands voor de professionele audio, maar ook voor thuisgebruik. De stands onderscheiden zich door hun superieure geluidsisolatie. Met behulp van deze stands kunt u uw speaker los plaatsen op bijvoorbeeld uw bureau of kast. De helderheid van het geluid van uw luidspreker, home theater systeem en geluidsversterking verbetert hierdoor aanzienlijk, omdat de stand de trillingen absorbeert.

Wilt u het verschil horen met en zonder stands? We gaan de Gaia dempers door middel van een 1 op 1 vergelijk op de zelfde speaker set onderwerpen aan de test voor uw persoonlijke oren.

Presentatie is van Ronald van Iso Acoustics.