HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
Dali Rubicon draadloos

Bluos het streamsysteem van Bluesound, Dali en NAD is uitgebreid met 2 nieuwe serieuze speakers. De Dali Rubicon 2C en 6C.

De Dali Rubicons C zijn actief en communiceren met een draadloze Hub. De geluidskwaliteit is vergelijkbaar (soms zelf beter) met de normale Rubicon speakers van Dali.  De hub kan je als een draadloze voorversterker zien. TV, CD, platenspeler etc kunnen aangesloten worden en dit draadloos doorgeven aan de tevens draadloze speakers. In de Hub is de Bluos module geplaatst, waarmee u toegang heeft tot betaalde muziek services zoals Spotify, Tidal en nog een twintig tal andere. Tevens heeft Bluos ook internet radio aan boord, opties genoeg dus.

De Dali Rubicon 2C is een boekenplank speaker en de Dali Rubicon 6C is een klassieke zuil speaker. Uitvoering is in hoogglans Wit, Zwart en in Walnoot. Alle twee de uitvoeringen staan demonstratie klaar bij ons in de winkel. Uiteraard stellen wij een vrijblijvende afspraak op prijs, maar dit is nooit verplicht.

Leuk artikel?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest