HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Zoekt u een HiFi winkel nabij Vlaardingen?

Als u een grote collectie in Hifi geluidsapparatuur zoekt in kwaliteitsaudio, aangesloten en wel voor demonstratie met ouderwets goede uitleg, is het vanuit Vlaardingen en Maassluis via de A20 en A4 een keuze om naar het gezellige en historische Leiden te rijden. Meer dan 100 aangesloten muziek installaties zijn te bekijken en te beluisteren.  We hebben veel speakers en losse hifi apparatuur, maar ook een losse platenspeler etage, een “actieve” speaker vergelijking opstelling en daarnaast een losse rustige High End ruimte voor wie meer wilt. Nu Omera en Pluimgraaff niet meer in Vlaardingen gevestigd zijn helpen wij u graag. 

Ook telefonisch kunt u contact met ons opnemen met de audiowensen groot of klein. Voordat u bij ons bent ( A4 afrit Leiden/Voorschoten) in het centrum van Leiden – met voldoende parkeergarages -zorgen wij dat we voorbereid zijn en evt. alles aangesloten hebben.  Ook zijn wij heel goed ingesteld op telefonisch helpen en ontzorgen voor audio en beeldwensen en daarna bezorgen en plaatsen wij bij u thuis. We zijn echt gespecialiseerd in HiFi, oftewel muziek installaties die goed klinken en we bieden de meest riante keus in audio van de regio Zuid Holland. Als dealer van 80 officiële audio merken komt bij ons een groot en ruim assortiment samen van super High End naar het niveau waar Hifi begint en heel goed betaalbaar is –  met de losse pols: denk aan 750 euro voor een installatie met speakers en dan is er zeker bij ons al keuze. Daarna is The Sky The Limit qua Hifi aanbod en deze vrijheid in keuzes: juist daar maken we een verschil. Om onze klanten zelf het prijsniveau te laten bepalen, staat de meeste geluidsapparatuur aangesloten en klaar om beluisterd te worden. U kunt de hele dag binnenlopen voor een demonstratie. Hiervoor hebben we 3 panden met ruimtes naast elkaar puur en alleen met beeld en geluid. Onze aanpak is no-nonsense en zonder poespas, want geluid moet vooral goed klinken en leuk zijn!  Onze medewerker uit Vlaardingen, hoofd buitendienst en fervent muziekliefhebber werkt daar zeker aan mee. De prijs is up to date, want het is allang niet meer zo dat internet voordeliger is dan in de winkel en een bezoek aan ons bedrijf is ook ontspanning, tenminste dat is onze inzet. 

Komende evenementen

Check ook onze evenementen en workshops die wij regelmatig organiseren als Hifi zaak in Leiden. Natuurlijk met een vrije inloop en uitloop, maar samen met een groep worden geinformeerd over een speciaal product, productgroep of een nieuwe of bestaande techniek kan heel prettig zijn. Daarnaast op donderdagavond is onze winkel op de Breestraat  geopend mocht u andere audio vragen of dromen hebben.

Audio winkel vanuit Vlaardingen bereikbaar met de auto en openbaar vervoer

We zijn goed bereikbaar vanuit Vlaardingen, zoals met de trein vanaf Schiedam naar Leiden, die slechts 30 minuten duurt. Om vervolgens buslijn 4 te nemen die je haast naast onze winkel afzet. Liever met de auto? Vanaf de A4 is het parkeren  van de auto  zo geregeld vanuit Vlaardingen. Parkeerterrein Garenmarkt met 425 parkeerplaatsen rijdt u zo in en bezit 25 oplaadplekken, of Hoogvliet garage op de Kaardesteeg 11 zijn goede opties. Dit is een interparking. Voor wie de hele dag in Leiden wilt doorbrengen is Parkeerterrein Haagweg heel goed geregeld, met deze park and ride voor 750 auto’s u wordt na het parkeren naar onze winkel op de Breestraat 148 gebracht en indien gewenst opgehaald. U mag ook elders in Leiden opstappen om terug te gaan naar de parkeerplaats op Haagweg.

Hifi Overgaauw Leiden is het kloppend hart in Zuid-Holland voor de muziekliefhebber. Op woensdag en zaterdag is er tevens marktdag achter onze winkel en Leiden bezit vele winkels, horeca en musea zoals Oudheden en Volkenkunde en het Naturalis en Siebold huis. 

Audiozaak dichtbij Vlaardingen met meer dan 100 dealermerken

Ook voor hoofdtelefoons en prettig geprijsd hifi kun je bij ons terecht. Merken van audio apparatuur die we voeren zijn bekende namen als  Marantz,  Denon, Mc Intosh, Pro-ject, NAD, Advanced Paris, Hegel, Rega en bijvoorbeeld Musical Fidelity maar er staat nog veel meer klaar voor de demonstratie op bekende en altijd zeer goed beoordeelde luidsprekermerken als Sonus Faber, Bowers & Wilkins,  Kef, Dali.  

Als u een prive luistersessie aanvraagt, sluiten we precies die combinatie aan met mooie bekabeling. Geef ons de wensen door en als u rijdt van Vlaardingen naar Leiden voor de audio beleving doen wij ons best dit te realiseren. Ons team staat klaar om alle vragen over alle categorieën te geven. Hoofdtelefoons, Versterkers, Platenspeler, Luidsprekers, Actieve luidsprekers, Soundbars, TV, Streamers, Losse DAC maar ook voor los luidsprekerkabel en een tv- ophangsysteem van Vogels die net even beter is als in de bouwmarkt kun je bij ons terecht. In onze Experience Room staan de bijzondere High End Audio merken zoals bijvoorbeeld McIntosh, Esoteric en Bowers & Wilkins 800 serie en meer. 

Platenspeler of versterker kopen en komt u uit Vlaardingen? De voorraadcheck is altijd handig

Ben je benieuwd wat we op voorraad  hebben, geef een belletje tel:0715126862 voor het meest actuele aanbod. Of mail naar [email protected].  Niet alles staat op de website. U vind in onze zoekbalk ook onze Online Winkel die een goed beeld geeft van wat wij verkopen. Maar een luistersessie boeken is zo gedaan en luister vandaag (onderaan de pagina kunt u uw wensen dan precies aangeven) of morgen nog naar je perfecte combinatie en oordeel zelf of het voldoet aan de wensen. Ook na de aankoop staan we klaar voor alle vragen, dat maakt een groot verschil met de winkels om ons heen 

Bezorgen in Vlaardingen

Natuurlijk komen we als je dat fijn vindt de installatie bezorgen en installeren. Ook hoort daar een kleine uitleg bij. Mocht het erna nog niet lukken, bel of mail ons gerust. 071-5126862

Vlaardingen en Maassluis behoort tot ons dagelijkse rayon

Service bij Overgaauw

Wat kun je bij Overgaauw verwachten als je binnenloopt?

Ten eerste, het gevoel als je de winkel binnenloopt. We hebben in 2024 geïnvesteerd in onze luisterruimtes. De showroom is omgedoopt tot een wereld waar je ondergedompeld wordt in de pracht van hifi. Je komt binnen bij de balie met kabels van Audioquest, maar als je verder loopt duik je de Hifi kelder in vol met mooie en losse Hifi apparatuur (50 installaties) en heel veel speakers, waarbij alles los te koop is . Loop je naar boven dan kom je in de authentieke wereld van de platenspeler, maar wel anno 2024 met merken als RegaThorens en Pro-ject. Loop je nog verder naar boven kom je bij onze Actieve Speakerwand. Deze staan fijn bij elkaar opgesteld voor een goede vergelijking! Topmerken als Kef, Sonus Faber, Cabasse en Piega ontbreken niet in deze wand van actieve speakers, ook wel draadloze speakers genoemd. . We laten je luisteren via Tidal streaming naar je eigen favoriete muziek. Bij Overgaauw Leiden kan dat.
Ook ontbreekt een Dirac opstelling niet op deze etage voor wie gaat voor de bioscoop ervaring. We helpen graag voor wie ook inbouw speakers zoeken of plannen hebben met verbouwing.

In het pand ernaast hebben we tv’s van Loewe en soundbars, Van Sennheiser, Devialet, Samsung bijvoorbeeld en  aangesloten. Op uw aanvraag  gaan we  kijken (formaat en design en Feel)  en luisteren (hoe groot gaat deze het doen in de ruimte).

Ook de servicebalie is hier te vinden, voor als er vragen zijn over al gekochte producten

De High End ruimte is een compleet losse ruimte, die speciaal geopend wordt. Een 100m2 vol levensplezier met de grote merken als Sonus Faber, Bowers & Wilkins, Kef, Esoteric, McIntosh en meer. Deze ruimte is op aanvraag, voor de rust en de privacy en voor uitwerking van tekeningen of bouw projecten. Zie onze pagina over De High End Ruimte: klik hier voor de link

Ten tweede, onze verkoopadviseurs. De kundige adviseurs kennen de ins en outs van alle geluidsapparatuur. Laat je verrassen door dingen die je nog niet wist over jouw speciale wensen. Ze begeleiden je gedurende het hele proces.. En uiteraard hoort Vlaardingen bij ons service verzorgingsgebied.

Overgaauw HiFi Leiden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 17:30 - 19:00 - 21:00
Vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Heeft u een vraag?