HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Zoekt u een HiFi winkel nabij Lisse?

Het is slechts een kleine rit vanuit Lisse naar Hifi Centrum Overgaauw in Leiden om meer dan 100 aangesloten muziek installaties te bekijken en te beluisteren. We zijn echt gespecialiseerd in HiFi, oftewel muziek installaties die goed klinken en we bieden de meest riante keus in audio van de regio Zuid Holland. Als dealer van 80 officiële audio merken komt bij ons een groot en ruim assortiment samen van super High End naar het niveau waar Hifi begint en heel goed betaalbaar is –  met de losse pols: denk aan 750 euro voor een installatie met speakers en dan is er zeker bij ons al keuze. Daarna is The Sky The Limit qua Hifi aanbod en deze vrijheid in keuzes: juist daar maken we een verschil. Om onze klanten zelf het prijsniveau te laten bepalen, staat de meeste geluidsapparatuur aangesloten en klaar om beluisterd te worden. U kunt de hele dag binnenlopen voor een demonstratie. Hiervoor hebben we 3 panden met ruimtes naast elkaar puur en alleen met beeld en geluid. Onze aanpak is no-nonsense en zonder poespas, want geluid moet vooral goed klinken en leuk zijn! 

Komende evenementen

Check ook onze evenementen en workshops die wij regelmatig organiseren als Hifi zaak in Leiden. Natuurlijk met een vrije inloop en uitloop, maar samen met een groep worden geinformeerd over een speciaal product, productgroep of een nieuwe of bestaande techniek kan heel prettig zijn. Daarnaast op donderdagavond is onze winkel op de Breestraat  geopend mocht u andere audio vragen of dromen hebben.

Audio winkel vanuit Lisse bereikbaar met de auto en openbaar vervoer

We zijn goed bereikbaar vanuit Lisse, zoals met bus 50 richting Leiden, wat slechts een halfuur is, om vervolgens bus 4 te pakken die u bijna voor onze deur afzet. Liever met de auto? Vanaf de N208 bij Lisse is het een kleine 25 minuten rijden naar een parkeerplaats in onze directe omgeving. Parkeren met de auto is zo geregeld vanuit Lisse. Parkeerterrein Garenmarkt met 425 parkeerplaatsen en 25 oplaadplekken rijdt u zo in, of Hoogvliet garage op de Kaardesteeg 11 zijn goede opties. Dit is een interparking. Voor wie de hele dag in Leiden wilt doorbrengen is Parkeerterrein Haagweg heel goed geregeld, met deze park and ride voor 750 auto’s u wordt na het parkeren naar onze winkel op de Breestraat 148 gebracht en indien gewenst opgehaald. U mag ook elders in Leiden opstappen om terug te gaan naar de parkeerplaats op Haagweg.

Hifi Overgaauw Leiden is het kloppend hart in Zuid-Holland voor de muziekliefhebber.

Audiozaak dichtbij Lisse met meer dan 100 dealermerken

Ook voor hoofdtelefoons en prettig geprijsd hifi kun je bij ons terecht. Merken van audio apparatuur die we voeren zijn bekende namen als  Marantz,  Denon, Mc Intosh, Pro-ject, NAD, Advanced Paris, Hegel, Rega en bijvoorbeeld Musical Fidelity maar er staat nog veel meer klaar voor de demonstratie op bekende en altijd zeer goed beoordeelde luidsprekermerken als Sonus Faber, Bowers & Wilkins,  Kef, Dali.  

Als u een prive luistersessie aanvraagt, sluiten we precies die combinatie aan met mooie bekabeling. Geef ons de wensen door en als u rijdt van Lisse naar Leiden voor de audio beleving doen wij ons best dit te realiseren. Ons team staat klaar om alle vragen over alle categorieën te geven. Hoofdtelefoons, Versterkers, Platenspeler, Luidsprekers, Actieve luidsprekers, Soundbars, TV, Streamers, Losse DAC maar ook voor los luidsprekerkabel en een tv- ophangsysteem van Vogels die net even beter is als in de bouwmarkt kun je bij ons terecht. In onze Experience Room staan de bijzondere High End Audio merken zoals bijvoorbeeld McIntosh, Esoteric en Bowers & Wilkins 800 serie en meer. 

Platenspeler of versterker kopen en komt u uit Lisse? De voorraadcheck is altijd handig

Ben je benieuwd wat we op voorraad  hebben, geef een belletje tel:0715126862 voor het meest actuele aanbod. Of mail naar [email protected].  Niet alles staat op de website. U vind in onze zoekbalk ook onze Online Winkel die een goed beeld geeft van wat wij verkopen. Maar een luistersessie boeken is zo gedaan en luister vandaag nog naar je perfecte combinatie en oordeel zelf of het voldoet aan de wensen. Ook na de aankoop staan we klaar voor alle vragen, dat maakt een groot verschil met de winkels om ons heen 

Bezorgen in Lisse

Natuurlijk komen we als je dat fijn vindt de installatie bezorgen en installeren. Ook hoort daar een kleine uitleg bij. Mocht het erna nog niet lukken, bel of mail ons gerust. 071-5126862

Service bij Overgaauw

Wat kun je bij Overgaauw verwachten als je binnenloopt?

Ten eerste, het gevoel als je de winkel binnenloopt. We hebben in 2024 geïnvesteerd in onze luisterruimtes. De showroom is omgedoopt tot een wereld waar je ondergedompeld wordt in de pracht van hifi. Je komt binnen bij de balie met kabels van Audioquest, maar als je verder loopt duik je de Hifi kelder in vol met mooie en losse Hifi apparatuur (50 installaties) en heel veel speakers, waarbij alles los te koop is . Loop je naar boven dan kom je in de authentieke wereld van de platenspeler, maar wel anno 2024 met merken als RegaThorens en Pro-ject. Loop je nog verder naar boven kom je bij onze Actieve Speakerwand. Deze staan fijn bij elkaar opgesteld voor een goede vergelijking! Topmerken als Kef, Sonus Faber, Cabasse en Piega ontbreken niet in deze wand van actieve speakers, ook wel draadloze speakers genoemd. . We laten je luisteren via Tidal streaming naar je eigen favoriete muziek. Bij Overgaauw Leiden kan dat.
Ook ontbreekt een Dirac opstelling niet op deze etage voor wie gaat voor de bioscoop ervaring. We helpen graag voor wie ook inbouw speakers zoeken of plannen hebben met verbouwing.

In het pand ernaast hebben we tv’s van Loewe en soundbars, Van Sennheiser, Devialet, Samsung bijvoorbeeld en  aangesloten. Op uw aanvraag  gaan we  kijken (formaat en design en Feel)  en luisteren (hoe groot gaat deze het doen in de ruimte).

Ook de servicebalie is hier te vinden, voor als er vragen zijn over al gekochte producten

De High End ruimte is een compleet losse ruimte, die speciaal geopend wordt. Een 100m2 vol levensplezier met de grote merken als Sonus Faber, Bowers & Wilkins, Kef, Esoteric, McIntosh en meer. Deze ruimte is op aanvraag, voor de rust en de privacy en voor uitwerking van tekeningen of bouw projecten. Zie onze pagina over De High End Ruimte: klik hier voor de link

Ten tweede, onze verkoopadviseurs. De kundige adviseurs kennen de ins en outs van alle geluidsapparatuur. Laat je verrassen door dingen die je nog niet wist over jouw speciale wensen. Ze begeleiden je gedurende het hele proces.. En uiteraard hoort Lisse bij ons service verzorgingsgebied.

Overgaauw HiFi Leiden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 17:30 - 19:00 - 21:00
Vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Heeft u een vraag?