Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Evenementen van Overgaauw:

Woensdag 19 September: introductie van de nieuwe Bowers & Wilkins 600 serie om 19.15

De drie vernieuwde luidsprekers van B&W uit de 600 serie zullen getoond, uitgelegd en gedemonstreerd worden. Deze avond doen wij als Overgaauw Team de presentatie zelf en we hebben als doelstelling om veel muziek te laten horen en alle speakers uit deze nieuwe lijn in beweging te zetten. Tijdens de demonstratie gebruiken we de Hegel H90 als versterker in combinatie met Bluesound streaming. 
Toegang is gratis en voorkennis is niet nodig. De avond heeft een open karakter. 

De inloop is vanaf 19.00 met thee en koffie en we starten om 19.15

Parkeren kunt u bij parkeerterrein Haagweg. Dit is "Park & Ride" en u wordt voor onze winkel afgezet en opgehaald. 

Volg ons op Facebook voor al onze evenementen, want zeker eindejaar hebben wij hierin een groot aanbod. Ook houden we u heel graag op de hoogte via onze nieuwsbrief (onderaan de page) waar we u op de hoogte houden. 

Tip: Woensdag is tevens marktdag in Leiden en achter onze Breestraat bevindt zich de Nieuwe Rijn waar u vele restaurants zult aantreffen (hier is tevens de markt). Historisch Leiden is meer dan de moeite waard, dus ook als u van verder komt loont het om een dag Leiden hieraan te koppelen. 

HIFI OVERGAAUW IS FULL RANGE BOWERS & WILKINS DEALER

 

Het Overgaauw Team


Dit evenement vindt plaats op:

19-09-2018 19:15 Aanmelden20 September 2018 Luistersessie bij Hifi Overgaauw Leiden van een wereldwijde LP primeur van een bijzondere artiest: Prince

1 Dag voor de officiele release in samenwerking met Velvet Leiden - Nieuwe Rijn 34 Leiden  

Dit tegekke idee is dan ook ontstaan tijdens onze eerdere én eerste samenwerking tussen Velvet en Overgaauw op de avond luistersessie van John Coltrane. 

Het idee:

Op de Breestraat 148 demonstreren wij in de grote luisterruimte op een goede installatie, waarmee de bijzondere Prince opnames tot hun recht komen. De LP is via Velvet Leiden waar wij onze platen zelf ook graag halen en de primeur is dan ook aan hen te danken. We gaan de hele plaat draaien en daarmee ook kennismaken met nieuwe nummers van Prince. Dit wordt verder aangekleed met onderstaande. 

 

Waarmee demonstreren we:

Op de waanzinnig mooie Blade 2 van KEF, de Hegel H360 versterker omdat die fantastisch klinkt en op de Rega platenspeler RP6 waarvan we de naald op de plaat zullen zetten. 

 

Velvet verzorgt deze wereldwijze release 1 dag voor de officiele datum.

van wereldartiest Prince, waarbij we nummers gaan horen die nog niet eerder verschenen zijn.

Op deze avond kunt u de plaat dan ook voor een speciale prijs reserveren. 

 

Special Guest: Patrick Jordan Prince kenner bij uitstek.

Dat hij kenner is, blijkt wel uit het feit dat hij in het boekje van de nieuwe plaat bedankt wordt. Patrick Jordan neemt de introductie voor zijn rekening deze avond. 

Loting: uniek canvas doek

 

Wat is er zo bijzonder aan A Piano and A Microphone?

Het album legt een thuis opgenomen studio-casette-opname vast van Prince. Het was hoogstwaarschijnlijk opgenomen door Prince om work-in-progress vast te leggen en alleen als een repetitie, niet met de intentie om deze opnames te gaan gebruiken als basis voor overdubs of aanvullend werk. De negen liedjes zijn uitgeklede versies van bekende nummers, waaronder een versie van Purple Rain, maar er zijn er ook vier die nooit eerder zijn uitgebracht.

Don’t You WeepWednesdayCold Coffee & Cocaine, and Why The Butterflies. Een studioversie van Wednesday was opgenomen op 24 october 1983, en werd het vijfde nummer op een configuratie van Purple Rain, maar werd vervolgens verwijderd van het album en de film naarmate het project vorderden. Het is niet bekend of of de volledige studie versies van Mary Don’t You Weep, Cold Coffee & Cocaine, and Why The Butterflies ooit zijn opgenomen.

De titel van het album is een opzettelijke referentie naar Prince’s allerlaatste tour in 2016, Piano & A Microphone.
De cd en de lp zijn alleen die dag goedkoper te verkrijgen (lp 22,99 ipv 24,99 en cd 16,99 ipv 18,99) en bij aanschaf van één van de twee maak je kans op een uniek Prince canvasdoek met het bijzondere artwork van de plaat.

Op een rijtje:
- Een dag voor de release een luistersessie van Prince’s A Piano And A Microphone bij Overgaauw op de Breestraat
- Prince-kenner Patrick Jordans vertelt
- Cd en Lp die avond goedkoper
- Maak kans op een uniek canvas

 

Wij raden u aan om u in te schrijven via de inschrijf button of bel: 071-5126862. Dit om teleurstelling te voorkomen. 

 

Mocht er zeer grote belangstelling zijn, dan proberen wij een extra sessie toe te voegen. 

 

Praktisch:

Hifi Overgaauw verzorgt de locatie, de koffie en thee. 

We starten om 20.00 en de inloop begint om 19.30. Wij verwachten dat de avond eindigt op 21.30 omdat we de hele plaat gaan draaien. 

De ingang is via de winkel op de Breestraat 148, waarbij u binnendoor naar de separate High End demonstratie ruimte geleid wordt. 

In een speciale ambiance (het oude Panderpand) luisteren naar Icoon Prince: wij hebben er erg veel zin in.

Wij hopen op een druk bezochte avond, waarbij een IEDER die van muziek houdt meer dan welkom is. Het zou geweldig zijn om veel Prince fans te mogen ontmoeten en met elkaar te genieten van de muziek, de extra informatie van onze special guest, uiteraard op een mooie en gave Hifi Installatie uit onze vaste collectie

 

Het Overgaauw Team

 

KEF

 


Dit evenement vindt plaats op:

20-09-2018 20:00 AanmeldenDonderdag 18 oktober Streaming Workshop merk neutraal 19.30

W0RKSHOP STREAMEN, KOMT U OOK? 

We hebben er weer zin in.

Hifi Overgaauw Leiden organiseert meermalen per jaar een Streaming Audio Workshop voor een ieder die al iets doet of wil gaan doen met streaming. Deze avond heeft een algemeen karakter, dus is zeker niet merkgebonden.

Op 18 oktober 2018 zullen we op een duidelijke manier uitleggen wat streamen is en hoe groot de onderlinge verschillen zijn tussen de streamingsdiensten in geluid en opbouw.

Hierdoor bent u in een avond bijgepraat over dat wat nodig is, om uw eigen muziekcollectie op te bouwen en met alle plezier te kunnen streamen.

De avond heeft een laagdrempelig karakter. Vaak zien we onze klanten die net hebben gekocht, of diegene die in de markt zijn maar nog niet precies weten hoe en wat. Een ieder is welkom.

We vinden het heel prettig als u zich aanmeldt. Dan kunnen we met de thee en koffie rekening houden.

Graag tot ziens op 18 oktober 2018 op de Breestraat 146e voor onze Streaming Workshop.

 

De entree is via onze eigen winkel naar de High End ruimte, die voor deze avond geopend is. Hierdoor wordt u ook niet gestoord tijdens de training.

De winkel is geopend vanwege koopavond dus ook voor andere vragen staan wij u graag te woord.

Parkeren kunt u eenvoudig bij Parkeerterrein Haagweg, zij weten de weg als u in het busje stapt. U wordt dan voor de winkel afgezet en opgehaald.

 

Het Overgaauw Team


Dit evenement vindt plaats op:

18-10-2018 19:30 AanmeldenZaterdag 27 oktober Bowers & Wilkins subwoofer demonstratie om 11.00- 13.00- 15.00


Dit evenement vindt plaats op:

27-10-2018 11:00 Aanmelden

27-10-2018 13:00 Aanmelden

27-10-2018 15:00 AanmeldenDonderdag 1 november 2018: Samsung Qled vanaf 12.00 doorlopende demonstratie

Vandaag gaan we de verschillen laten zien van onze Samsung Q-LED tv´s. Een vertegenwoordiger van Samsung zal u persoonlijk de verschillen laten zien. Deze dag is tevens de aftrap van onze Samsung Drie Daagse. Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen die wij deze dagen hebben, like dan dit event.


Dit evenement vindt plaats op:

01-11-2018 12:00Zaterdag 10 november 2018: Piega speakers en Gato audio demonstratieshow

Design en Hifi gaan heel goed samen! Het Zwitserse merk Piega maakt de beste luidsprekers met een aluminium behuizing en Gato maakt zeer goede versterkers in een compacte behuizing met een hoog vermogen, goede controle over de luidspreker en een fantastische DAC. Edwin Roescher is een goede spreker en importeur van beide merken. Ook houdt Edwin veel van muziek, dus we verwachten er veel van. 

Tijden 

11.00

13.00

15.00

De Piega speakers worden aangestuurd door Gato audio. Dit merk biedt een Hifi Geluid om kippevel van te krijgen, met als bijkomend voordeel het mooie design. Uiteraard is over het design te twisten, maar Gato presteert en loont de luisterervaring 

 

Komt u ook?

 

Het Overgaauw Team

 

 


Dit evenement vindt plaats op:

10-11-2018 11:00 Aanmelden

10-11-2018 13:00 Aanmelden

10-11-2018 15:00 AanmeldenDonderdag 15 november Draadloze luidspreker demonstratie Dali Callisto 19.30

Draadloze actieve speakers, wat voor U?

Donderdagavond 15 november 2018 bij Hifi Overgaauw Leiden

Inloop: 19.00

Start:   19.30

 

Deze vrijblijvende demonstratie is om kennis te maken en uiteraard om de speakers te beluisteren. Hierna is het nog eenvoudiger omdat de ins and outs geheel voor u bekend zijn of u ook voor draadloos wilt gaan of juist niet!

Dali heeft hiervoor de Callisto lijn geintroduceerd. Een logische stap, gezien Bluesound in eigen beheer is. Dat maakt dat de besturing goed doordacht is en ook prettig werkt. Daarnaast is Dali al jaren bij ons een gerenommeerd speakermerk dat in elke prijsklasse kwalititatief meedraait. 

Komt u ook? Geef u op onder kopje "evenementen". Uiteraard is het geheel vrijblijvend en kunt u ook de andere speakers aan een goede blik onderwerpen. Het team van Overgaauw staat voor u klaar voor al uw vragen. 

De avond zelf wordt georganiseerd in samenwerking met de leverancier. De inloop is vanaf 19.00, we starten om 19.30. Als u wat later komt kunt u dat aangeven dan houden we dat ook in de gaten. De doorloop is via de entree op Breestraat 148 maar wordt gegeven in de High End ruimte, die een doorgang via de winkel heeft. 

Parkeren kunt u eenvoudig bij Parkeerterrein Haagweg of de garage op het Levendaal. 

Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee. 

 

 Het Overgaauw Team


Dit evenement vindt plaats op:

15-11-2018 19:30 AanmeldenZaterdag 24 november Platenspeler dag met Rega en Totem 11.00-13.00-15.00


Dit evenement vindt plaats op:

24-11-2018 11:00 Aanmelden

24-11-2018 13:00 Aanmelden

24-11-2018 15:00 AanmeldenKef speakers en Hegel audio show vrijdagavond 30 november 20.00 en zaterdag 1 december 11.00-13.00-15.00


Dit evenement vindt plaats op:

01-12-18 11:00 Aanmelden

30-11-2018 20:00 Aanmelden

01-12-2018 13:00 Aanmelden

01-12-2018 15:00 Aanmelden
Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: