Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Evenementen van Overgaauw:

Dit evenement vindt plaats op:

02-06-2017 Aanmelden

03-06-2017 Aanmelden

AUDIO LIFE STYLE EVENT IN OEGSTGEEST

2 juni van 16.00 tot 21.30

3 juni van 10.00 tot 18.00

 Hifi Overgaauw gaat de volgende uitdaging aan; een Audio Life Style event organiseren op 2 en 3 juni.  Een event die de nieuwste trends op beeld en geluid presenteert zoals een TV die je als een poster aan de muur plakt, Audio streaming (van Internet radio tot High Res Audio.), draadloze speakers met oog voor design tot High-End audio systemen. Een echte mix dus.

De locatie is dit keer niet de winkel op de Breestraat maar het prachtige oude klooster Duinzigt te Oegstgeest. Hier zijn 4 luisterruimtes waar leveranciers in samenwerking met Hifi Overgaauw  demonstraties organiseren.

Wat te verwachten:  een grote keuze Rega Platenspelers en audio, de Italiaanse speakerbouwer Sonus Faber gaat met topspeakers draaien op een Mc Intosh installatie, ronde, aluminium en glazen speakers van o.a. Piega, Elipson en  er kunnen hoofdtelefoons vergeleken worden van Bowers & Wilkins, Sennheiser, Focal op de waanzinnige hoofdtelefoon-versterkers van Questyle.

Bowers & Wilkins verzorgt tijdens dit event zelfs de Europese introductie van hun nieuwe subwoofers! Zij zullen de Hifi Zolder aldaar met 130m2 voorzien van een bioscoopgevoel met Dolby Atmos in een geweldige oplossing voor wie wel een goed geluid wilt maar niet de speakers opvallend in de weg wil hebben staan.

Voor de beeldfanaat komt LG zijn nieuwste generatie OLED TV’s uit de doeken doen inclusief de nieuwste Wallpaper TV. Heeft u vragen of wilt u meer weten over TV’s dit is uw kans. Iemand van LG zal graag alle vragen beantwoorden.

Verder geven wij een presentatie over streamen met Bluesound en kunt u meer vinden op de website. Een heerlijk kop koffie staat te wachten voor diegene die zich inschrijft voor dit evenement via www.audiolifestyle.events. Entree is gratis, evenals parkeren.

 

Meer informatie:

www.audiolifestyle.events,

 

facebook: @audiolifestyleevents  @hifi.overgaauw

 

De volgende demonstratie / workshop / luistersessies worden aangeboden. Het aanbod kan in de aanloop van het evenement aangepast worden. 
 
 
Bowers & Wilkins Dolby Atmos in afgebeelde Soundframe, door Bowers & Wilkins gepresenteerd
 
Bowers & Wilkins Europese introductie nieuwe subwooferlijn, door Bowers & Wilkins gepresenteerd
 
Bowers & Wilkins 804d3 luidspreker, in combinatie met Rotel Hifi, door Bowers & Wilkins gepresenteerd
 
LG Wallpaper TV: superplatte TV. Door LG informatief en gepresenteerd
 
LG OLED. Door LG gepresenteerd
 
Sonus Faber speaker met MC Intosh Hifi, door Sonus Faber zelf gedemonstreerd
 
Elipson design speakers, door Elipson zelf gepresenteerd
 
Streaming workshop met Bluesound, door Hifi Overgaauw gepresenteerd
 
Hoofdtelefoon versterkers van topmerk Questyle , door Questyle zelf verzorgd. In samenwerking met tophoofdtelefoons.
 
Gato in combinatie met Piega luidsprekers
 
Alle workshops / luistersessies

 

Voor uitgebreide inschrijving, kunt u terecht onder deze link. Hier staan alle demonstraties uiteengezet. De demonstrraties zullen de hele avond/dag plaatsvinden. Aanmelden wordt op prijs gesteld, zodat we enigszins rekening kunnen houden met koffie en parkeerplekken. 

 

 

 

Streaming audio workshop donderdag 24 augustus 19.30

Wat gaan we doen?

Ook dit keer zal Dennis van Hifi Overgaauw Leiden u inzicht geven in wat streamen betekend, hoe u het aanpakt en wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders en streamdiensten. Het is een zeer informatieve en praktisch ingestelde workshop, zodat u thuis geijk aan de slag kunt. Laagdrempelig van karakter, al worden deze shows ook bezocht door mensen die al een tijdje streamen en er meer van willen weten. Wij beginnen bij A en zullen naarmate de avond vordert u steeds meer inzicht geven in de verschillen.  

Uiteraard wordt u voorzien van een kop koffie en is de winkel na aflloop open zodat u ook alle produkten kunt aanschouwen die kunnen streamen (en dat zijn er veel). 

Waar?

De workshop vindt plaats in onze speciale High End ruimte / demonstratieruimte die te bereiken is via de winkeldeur van Breestraat 148. De winkeldeuren gaan 19.00 open. 

Parkeren kunt u bij Haagweg Leiden. 

Aannekden is gewenst via deze pagina (de rode button hieronder) of u stuurt een mail naar verkoop@overgaauw.com of belt naar 071-5126862. Dan weten wij op hoeveel mensen wij ongeveer kunnen rekenen. 

 

U kunt ons volgen via de Nieuwsbrief  (homepage) of Facebook als u op de hoogte gehouden wilt worden van al onze evenementen. 

Het Overgaauw Team

Dit evenement vindt plaats op:

24-11-2017 16:00 Aanmelden

24-11-2017 20:00 Aanmelden

25-11-2017 11:00 Aanmelden

25-11-2017 14:00 Aanmelden

Algemene Kef en Hegel demonstratieshow met special guests

vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 bij Hifi Overgaauw Leiden

KEF speakers en HEGEL audio show met  Johan Coorg (UK) 

Johan Coorg komt als internationale spreker naar de Breestraat in Leiden om de "ins and outs" van KEF luidsprekers met u door te nemen, waarbij we op het mooie audio merk HEGEL gaan draaien.  Dit gaan we doen in onze High End luisterruimte, die normaal op afspraak open gaat (doorgang via de winkel).  Johan is gek op KEF maar ook op Leiden. Het wordt vast weer een fijne demonstratie. 

Overgaauw heeft als  Full Range dealer natuurlijk het hele pakket KEF staan, dus ook voor specifieke vragen kunt u van deze demo's gebruik maken om te luisteren en daarna dieper op de stof in te gaan (in de muziek); de winkel is geopend en overal vindt u opstellingen van KEF en Hegel, dus als u ook Kef en/of Hegel fan bent of graag wilt horen wat het in petto heeft, bent u op deze dagen op de juiste plek.

De  sessies staan bekend als informatief, gezellig en gevuld met heel veel verschillende muziekstijlen.  

Omdat nu nog niet alles bekend is, kunt u ons volgen op Facebook of via onze nieuwsbrief (onderaan de pagina), dan houden wij u op de hoogte. Ook zullen wij deze pagina uiteraard updaten waar kan. 

U kunt zich alvast aanmelden voor deze show al is het nog ver in het verschiet. Ook kunt u eenvoudig een mail sturen via verkoop@overgaauw.com en uw interesse aangeven. Tijden en data kunnen nog aangepast worden.

Uiteraard is de demonstratie kostenloos en zonder enige verplichting. We delen tijdens deze sessies de liefde voor audio en muziek, dus iedereen is welkom. 

 

Het Overgaauw Team


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: