Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel
Evenementen van Overgaauw:

Dit evenement vindt plaats op:

24-08-2017 19:30 Aanmelden

Streaming audio workshop donderdag 24 augustus 19.30

Wat gaan we doen?

Ook dit keer zal Dennis van Hifi Overgaauw Leiden u inzicht geven in wat streamen betekend, hoe u het aanpakt en wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders en streamdiensten. Het is een zeer informatieve en praktisch ingestelde workshop, zodat u thuis geijk aan de slag kunt. Laagdrempelig van karakter, al worden deze shows ook bezocht door mensen die al een tijdje streamen en er meer van willen weten. Wij beginnen bij A en zullen naarmate de avond vordert u steeds meer inzicht geven in de verschillen.  

Uiteraard wordt u voorzien van een kop koffie en is de winkel na aflloop open zodat u ook alle produkten kunt aanschouwen die kunnen streamen (en dat zijn er veel). 

Waar?

De workshop vindt plaats in onze speciale High End ruimte / demonstratieruimte die te bereiken is via de winkeldeur van Breestraat 148. De winkeldeuren gaan 19.00 open. 

Parkeren kunt u bij Haagweg Leiden. 

Aannekden is gewenst via deze pagina (de rode button hieronder) of u stuurt een mail naar verkoop@overgaauw.com of belt naar 071-5126862. Dan weten wij op hoeveel mensen wij ongeveer kunnen rekenen. 

 

U kunt ons volgen via de Nieuwsbrief  (homepage) of Facebook als u op de hoogte gehouden wilt worden van al onze evenementen. 

Het Overgaauw Team

Dit evenement vindt plaats op:

24-11-2017 16:00 Aanmelden

24-11-2017 20:00 Aanmelden

25-11-2017 11:00 Aanmelden

25-11-2017 14:00 Aanmelden

Algemene Kef en Hegel demonstratieshow met special guests

vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 bij Hifi Overgaauw Leiden

KEF speakers en HEGEL audio show met  Johan Coorg (UK) 

Johan Coorg komt als internationale spreker naar de Breestraat in Leiden om de "ins and outs" van KEF luidsprekers met u door te nemen, waarbij we op het mooie audio merk HEGEL gaan draaien.  Dit gaan we doen in onze High End luisterruimte, die normaal op afspraak open gaat (doorgang via de winkel).  Johan is gek op KEF maar ook op Leiden. Het wordt vast weer een fijne demonstratie. 

Overgaauw heeft als  Full Range dealer natuurlijk het hele pakket KEF staan, dus ook voor specifieke vragen kunt u van deze demo's gebruik maken om te luisteren en daarna dieper op de stof in te gaan (in de muziek); de winkel is geopend en overal vindt u opstellingen van KEF en Hegel, dus als u ook Kef en/of Hegel fan bent of graag wilt horen wat het in petto heeft, bent u op deze dagen op de juiste plek.

De  sessies staan bekend als informatief, gezellig en gevuld met heel veel verschillende muziekstijlen.  

Omdat nu nog niet alles bekend is, kunt u ons volgen op Facebook of via onze nieuwsbrief (onderaan de pagina), dan houden wij u op de hoogte. Ook zullen wij deze pagina uiteraard updaten waar kan. 

U kunt zich alvast aanmelden voor deze show al is het nog ver in het verschiet. Ook kunt u eenvoudig een mail sturen via verkoop@overgaauw.com en uw interesse aangeven. Tijden en data kunnen nog aangepast worden.

Uiteraard is de demonstratie kostenloos en zonder enige verplichting. We delen tijdens deze sessies de liefde voor audio en muziek, dus iedereen is welkom. 

 

Het Overgaauw Team


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: