Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Sony KD 55AF9DBAEP OLED FLAT UHD

€ 0,00

Merk: Sony

High End Oled van Sony

Deze Sony Oled maakt gebruik van Picture Processor X1™ Ultimate, met zijn ongeëvenaarde beeldverwerkingskracht, detecteert honderden verschillende voorwerpen op het scherm en verbetert de helderheid, details en kleur. Alles wat u kijkt is helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch.

 

Dankzij het Acoustic Surface Audio+™ komt het geluid van meerdere kanten, net als in een concertzaal. Drie actuatoren en twee krachtige subwoofers zorgen voor multidimensionaal geluid dat u meeneemt in een geheel nieuwe entertainmentervaring. Het geluid is zo goed dat deze Oled ook een luidspreker ingang heeft om als centerspeaker te kunnen functioneren.

 

Met uw stem kunt u op uw Sony TV oa de smart app´s bedienen. Voor bv YouTube hoeft u niet meer met de afstandsbediening moeilijk te doen. Druk het microfoon knopje in en geef de opdracht.

 

Geniet van de allerhoogste beeldkwaliteit voor Netflix.. Op deze Oled zit een beeld functie voor de Netflix Originals serie´s. Dankzij deze functie reproduceerd deze TV de studiomaster kwaliteit.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: