Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Mc Intosh MT-10 platenspeler

€ 15.799,00

Merk: Mc Intosh Kleur: Zwart

High end turntable

MT10 High-End Precision platenspeler.


 


Met een door de fabriek ingestelde naalddruk, anti-skate en verwisselbare element, levert deze McIntosh draaitafel een hoge geluidsweergave van al uw langspeelplaten. En dat terwijl het een minimale voorbereidingstijd vergt.


 


Een eigen toonarm met een stevige, durale aluminium buis, welke cardanisch hangen aan twee safffieren (horizontaal) en twee keramische (verticaal) kogellagers om zo min mogelijk wrijving te veroorzaken.


 


De draaitafelplaat is gemaakt van een gedempte sandwich van roestvrij staal en een acryl plaat;door deze unieke combinatie van verschillende materialen ontstaat een resonantie vrije plaat voor de toonarm. Verhoogd door een aangepaste magnetische lager draait de massale 12 pond, 2 ½ "dik acryl plateau draait op een kussen van lucht.


 


Het 5mV moving coil (MC) element is inbegrepen en is voorzien van een ebbenhouten kern met een elliptische naaldpunt.


 


Ervaar een nieuwe dimensie met deze draaitafel.U zult versteld staan, hoeveel dit source component uw stereo systeem verbetert!


 


Neem contact op met Hi-Fi Overgaauw BV in Leiden voor meer informatie. Demonstratie op aanvraag.VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Afmeting
44.45cm*22.38cm*53.34cm
Garantie
3 jaar
Aandrijving
snaar
Naaldversie
MC
ARM
Dural-Aluminum
YouTube code


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: