Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Cambridge Audio AUDIO ONE MINI SET

€ 399,00

Merk: Cambridge Audio Kleur: Wit

CAMBRIDGE mini ste met CD en BLUETOOTH

CDs en computers tot online streaming-services en DAB-radio.

 

We luisteren allemaal naar muziek via uiteenlopende bronnen, variërend van cd’s en computers tot online streaming-services en DAB-radio. Maar om al deze verschillende muziekbronnen met echte hifi-kwaliteit af te kunnen spelen, moeten er ook allerlei apparaten worden aangesloten die allemaal iets anders doen – een cd-speler, een DAC, een radio, een versterker enzovoort... Met de Cambridge Audio One heb je al deze ‘kisten’ niet meer nodig – het is een compact, alles-in-één-muzieksysteem met echte hifi-kwaliteit.

 

De One kan muziek afspelen van veel verschillende bronnen. Hij speelt cd’s af en is voorzien van heel veel analoge en digitale ingangen, zoals RCA, USB, S/P DIF en coaxiaal. Ook heeft hij een uitstekende Bluetoothverbinding om te streamen vanaf smartphones en tablets. De One beschikt bovendien over een geïntegreerde DAB+/FM-tuner, zodat je toegang krijgt tot al je favoriete radiozenders. Verder heeft de One een uitstekende geïntegreerde versterker: sluit een paar luidsprekers aan en je hebt een volledig hifi-systeem!


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Soort
Radio, versterker cd-speler
Kanalen
stereo
Vermogen 8 Ohm
30 watts RMS per channel (into 8 Ohms)
Ingangen
Bluetooth, USB audio, 1 x S/PDIF coaxial en 1 x TosLink optica digital audio, 1 x RCA, 1 x 3.5mm, DAB+, DAB and FM radio tune
Afmetingen
230 x 112 x 295mm
Gewicht
4.6kg
Garantie
2 jaar


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: