Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Denon DP-200USB

€ 299,00

Merk: Denon Kleur: Zwart

Platenspeler met USB

De DP-200USB is een volautomatische platenspeler die eenvoudig uw analoge platen omzet in digitale bestanden en deze op een USB-stick opslaat. Met gebruikmaking van een USB-geheugen kunt u eenvoudig uw digitale bestanden meenemen als u geen pc in de buurt van uw platenspeler heeft.
Eenvoudig uw platenbibliotheek in een USB-geheugen opslaan: Steek gewoon uw USB-stick in de USB-poort aan de voorzijde, druk op de toetsen Start en Record en de DP-200USB zet uw plaat om in digitale bestanden. U hoeft geen pc in de buurt te hebben. Wanneer u de USB-stick in een Denon S-52DAB of RCD-M37DAB steekt, kunt u genieten van de muziekbestanden in de hoge geluidskwaliteit waar de Denon audioproducten beroemd om zijn. U kunt ook de muziek opslaan op een USB-speler die MP3-bestanden ondersteunt en de muziek direct van de speler afluisteren.
Bevat Trans Music Manager voor het verkrijgen van tracktitels en informatie: De DP-200USB wordt geleverd met Trans Music Manager (op CD-ROM) die de stille ruimten tussen de tracks detecteert en zo de tracks automatisch scheidt. U kunt ook gebruikmaken van een pc om toegang te krijgen tot de Gracenote® muziek-ID-server en om informatie over tracks te krijgen.
Ingebouwde phono-equalizer: Met de ingebouwde phono-equalizer van de DP-200USB kunt u genieten van de muziek op een mini-audiosysteem of een radiocassettespeler zonder PHONO-uitgang (de phono-equalizer kan in of uit worden geschakeld).
Volautomatische platenspeler: Als u de grootte 30 cm (12") of 17 cm (7") selecteert, beweegt de arm automatisch naar de juiste positie voor het afspelen van de plaat en als de plaat is afgespeeld, keert de arm automatisch naar de uitgangspositie terug. Door dit automatische systeem maakt het afspelen van platen op de DP-200USB eenvoudig.
Gegoten aluminium draaitafel: De DP-200USB heeft een aluminium gegoten draaitafel voor hoge trage massa en stabiele rotatie.
Bevat MM-element
Trans Music Manager-functies: Automatische MP3-scheider: Detecteert stille delen tussen tracks en labelt tracks automatisch / Handmatige MP3-scheider: Tagt handmatig tracks naar wens / Auto Music ID Record: maakt het mogelijk om automatisch muziekinformatie op te slaan, zoals titels / Manual MusicID-Record: maakt het mogelijk om handmatig muziekinformatie op te slaan, zoals titels / Vereist systeem OS; Microsoft® Windows® Vista/XP/2000 / Taal: ENGELS, DUITS, FRANS
Kleurenvariaties: zilver en zwartAandrijfsysteem:
Snaaraangedreven motor
Motor: DC servomotor
Snelheid: 33-1/3, 45 rpm
Wow & flutter: 0,15% (WRMS)
Arm: Type Dynamisch Gebalanceerde, Rechte ArmPU
Element: Type MM / Vervangbare naald nummer DSN-84 / Uitgangsspanning met equalizer UIT 2,5 mV, met equalizer AAN 150 mV
Digitale opnamemedia: USB-geheugen (Mass Storage Class)
Bestandstype digitale opname: MP3, 192 kbps
Voeding: AC 230 V, 50 Hz
Opgenomen vermogen: 12 W
Afmetingen (BxHxD): Gesloten stofkap 360 x 98 x 358 mm / Max., open stofkap 360 x 415 x 363 mm
Gewicht: 3,2 kg

VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Aandrijving
Motor
Naaldversie
DSN-84
Type element
MM
Afmeting
360*98*358
Garantie
2 jaar


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: