Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkelCambridge Audio CP1 Phono ..
€ 149,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Cambridge Audio CP2 Phono ..
€ 229,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Cambridge Audio CP2 Phono ..
€ 229,00 Zilver

 

Bekijk het product    

CAMBRIDGE CP1 Phono verste..
€ 149,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Denon DP-200USB
€ 299,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Denon DP-200USB
€ 299,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Denon DP-29F
€ 189,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Denon DP-300F
€ 399,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Denon DP-300F
€ 399,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Denon DP400 PLATENSPELER
€ 499,00 Wit

 

Bekijk het product    

Denon DP400 PLATENSPELER
€ 499,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Denon DP450USB PLATENSPELER
€ 599,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Denon DP450USB PLATENSPELER
€ 599,00 Wit

 

Bekijk het product    

Marantz TT-5005
€ 229,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Marley STIR IT UP TURN TAB..
€ 299,00 Bamboo

 

Bekijk het product    

Mc Intosh MT-10 platenspeler
€ 15.799,00 Zwart

 

Bekijk het product    

 

Platenspeler Avond: Hoe werkt het ook al weer? Op 19 september en 28 november

Merkneutrale platenspeler Workshop op 19 september en 28 november (herhaling) bij Hifi Overgaauw in Leiden

WORKSHOP VINYL 19 september: De platenspeler en zijn verhaal ------19 september en 28 november 2019 19.00

Deze avond nemen wij de tijd om in een workshopachtige omgeving u alles uit te uit te leggen over de platenspelers, elementen en accessoires. Dennis zal deze avond voor zijn rekening nemen, een welbekende vanuit onze goed bezochte streaming en HeadFi workshops.

Wj laten bovendien zien hoe u een platenspeler afstelt en onderhoudt. Ook leggen wij het verschil uit tussen MM en MC elementen en uiteraard gaan de platenspelers draaien om het verschil te ervaren. Er zijn verschillende accessoires op de markt en deze komen ook aan bod, 

Deze avond hebben wij extra kortingen op Platenspelers, elementen en accessoroires.

Voor de stoelen en koffie stellen wij het erg op prijs als u zich van tevoren aanmeldt.

WANNEER? Donderdagavond  19 september en herhaling op 28 november 2019

WAAR? In de winkel op de Breestraat 148 in Leiden

HOE LAAT? 19.00

PARKEREN? PARKEERTERREIN HAAGWEG {brengt u en haalt u van de winkel},  STEENSCHUUR, HOOGVLIET GARAGE

VOOR WIE? Voor een ieder die geinteresseerd is in platenspelers en muziek. De avond is laagdrempelig en voor alle niveaus geschikt. Dus ook voor diegene die al aardig geinformeerd is over platenspelers en geinteresseerd zijn in meer informatie en de mogelijkheden voor upgrading en onderhoud

Aanmelding is vrijblijvend, zoals u van ons gewend bent. Dit kan via 071-5126862 | Facebook| verkoop@overgaauw.com | binnenlopen in de winkel: aan u uiteraard de keuze.  

 

HET OVERGAAUW TEAM

Bekijk ons assortiment van REGA

Bekijk alle Platenspelers

Uitbreiding platenspelers met McIntosh

Hifi Overgaauw Leiden heeft natuurlijk al een zeer uitgebreid aanbod van platenspelers met merken als Rega, Teac, Marantz, Denon, Thorens en Gold Note, maar daar is sinds kort weer een nieuwe grote naam aan toegevoegd. In onze high-end luisterruimte kan vanaf nu ook geluisterd worden naar de draaitafels van McIntosh.

Deze spelers worden geheel in de stijl van McIntosh gebouwd, zowel  in uiterlijk als in kwaliteit, en mochten eigenlijk niet ontbreken in onze collectie. Door het gebruik van stevige en hoogwaardige materialen en een rigide constructie zorgen ervoor dat ongewenste trillingen niet door dringen in de overbrenging van het geluid en garanderen het werkelijke luistergenot van vinyl. Met een McIntosh platen speler haal je echt alle muziek uit je platen.

Bekijk ons assortiment van Mc Intosh

Bekijk alle Platenspelers

Platenspelers

Eigenlijk de snelste weg naar een echte audio ervaring is de platenspeler. Een goede draaitafel heeft een prettig geluid. Platen draaien is toch een beleving voor velen en het is zeker niet ouderwets. Vinyl is weer "In" en zeker niet in de laatste plaats vanwege het heerlijke geluid. De techniek heeft evenmin in platenspelerland stil gestaan. Zo liggen er al veel verschillen tussen platenspelers in de platter waar de plaat op ligt. Deze bepaalt de stabiliteit van de plaat zelf. Dit wordt uitvoerig besproken in ons YouTube filmpje van Rega, die is opgenomen bij ons op de Breestraat. Het leuke van een platenspeler is dat je gelijk de verandering ervaart als je hem verbetert met bijvoorbeeld een beter element of naald of de platenspeler eens laat tunen door ons op de Breestraat in Leiden. We bezitten een breed programma aan platenspelers en veel hier van staan demonstratieklaar. In November hebben wij altijd een Vinyl Weekend, hiervoor kunt u zich aanmelden via onze nieuwsbrief of hou onze evenementenpage in de gaten. . 

Techniek:

Motor, Snaar, Plateau en natuurlijk de arm en het element; daar draait het allemaal om bij de platenspeler! Je hebt MM platenspelers: Moving Magnet en MC platenspelers: Moving Coil. Verschil van techniek en inzicht, maar ook het draaiplateau de voeding en snaar, alles speelt een rol. Fijn om daar vooraf heel even bij stil te staan.  In Leiden is er meer dan genoeg aanbod in platen, denk aan winkels als Plato en Velvet, dus de combinatie is snel gemaakt. Tegenwoordig is design ook een punt bij de platenspeler en waarom niet combineren als het een mooie plek in de huiskamer kan krijgen?  Naast glas, bedrukkingen en glans of mat, hout...de platenspeler heeft ons betreft zijn plekje zeker verdiend.  Wij van Hifi Overgaauw helpen u graag verder met de keuze van dit fijne audio apparaat. 

- Beleving om platen te draaien
- Fijne geluidskwaliteit
- Nog altijd veel keuze in platen
- Vaak heeft u nog oude platen liggen
- Grote keuze aan platenspelers
- Bekijk ons You Tube kanaal voor veel extra informatie
- Regelmatig shows met platenspelers bij ons in Leiden

Hifi Overgaauw Leiden voert de volgende merken in platenspelers:

Rega, Teac, Thorens, House of Marley, Audio Technica, Marantz, Denon, Gold Note en McIntosh

Ook vind u bij ons een uitgebreid aanbod aan accessoires onder Elementen en naalden. Wij helpen u graag. 

Het Overgaauw Team

Bekijk alle Platenspelers

Het Britse merk Rega bij Hifi Overgaauw Leiden, Breestraat

Waarom Rega?

Wij hebben gekozen voor dit merk omdat Rega naar onze mening een van de beste prijs kwaliteits verhouding biedt. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit; van een draaitafel van 379 tot een versterker van 8999 euro. De platenspelers worden als sinds de oprichting in 1974 tot heden in Engeland gemaakt.

Naast platenspelers, waar zij een grote naamsbekendheid mee hebben, produceren ze versterkers, cd spelers en dac’s die wij ook in demonstratie klaar hebben staan op de Breestraat. Rega staat bekend als een ‘Value for Money” product. Hier sluiten wij ons bij aan.

“Als Overgaauw vinden wij het erg prettig dat er voor ieder budget een top platenspeler is”

Het mooie van een platenspeler is dat je ieder element erop kan zetten en je geluid dus naar eigen smaak kan aanpassen. De Rega platenspelers bieden een neutraal geluid en een constante draaisnelheid. Iedere Rega platenspeler vanaf de Rega P2 kan worden uitgebreid met een externe voeding. Het voordeel van een externe voeding in een platenspeler is dat de draaisnelheid nog constanter wordt.

Zie ons YouTube filmpje, waar Bram Verellen van Rega het verhaal uitgebreid toelicht bij ons in Leiden.

Ook de versterkers en cd-spelers hebben dezelfde goede prijs-kwaliteitsverhouding. Over smaak valt te twisten en daarom staat alles luisterklaar in onze demonstratie ruimte in de showroom op de Breestraat in Leiden.

Regelmatig hebben wij audio presentaties en de Rega Vinyl demonstratie in november is een veelbezocht evenement. Hiervoor ook een voorbeeld op ons Youtube kanaal.

Bekijk alle Platenspelers


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: