HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
Novembermaand speakermaand

De Dali Ipikore 7 zullen gaan draaien op 7 november in de avond. Voor die tijd hebben wij al een bezoek gebracht aan de fabriek van de Dali Epikore in Denemarken. Deze topluidsprekers zullen onderdeel worden van ons assortiment. Ook zijn prive sessies mogelijk, maar deze zijn op aanvraag. In de winkel hebben we de Dali Epikore 11 ook al eens gedemonstreerd met een McIntosh superset en nu de Dali Epikore 7. De Epikore 5 en 9 hopen we te hebben tijdens de speciale demo avond maar dat weten we per vandaag nog niet.

De Marantz Avond 28 november en inloopdag 30 november: Johan van Overgaauw heeft in maart al op Malta bij een speciale internationale meeting de Marantz 10 topinstallatie mogen horen : Model10, SACD 10 en de link 10. Nu zijn ze in de winkel en we spelen op de Bowers 802d4. Dit zijn een versterker, sacd-speler en een netwerkspeler. Zaterdag is het echt een inloopdag voor deze topcombinatie maar hebben we ook diverse andere bijzondere Marantz opstellingen, met Heos maar ook de Horizon speaker zal alvast in Leiden te horen zijn (wij hebben deze al gehoord van Overgaauw)

De Focal Sopra’s zullen bij ons vanaf midden oktober klaar staan voor wie deze wil horen

En natuurlijk hebben we deze maand speciale acties en promoties.

Leuk artikel?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest