HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
Er zijn weer evenementen gepland op de donderdagavond en zaterdag. Komt u ook?

Op donderdagavond 12 mei houden we de Workshop Vinyl: de platenspeler en het verhaal. Altijd een interessant verhaal van het prachtige medium de platenspeler. U zult versteld staan wat u na deze avond weet en kan.

4 Juni gaan we wederom spetteren met de HeadFi dag. Deze dag laten we alles zien “voor op het hoofd” en alle bijzondere gadgets erom heen. Hiervoor komen 2 leveranciers met een tas vol extra hoofdtelefoons en meer onze kant op. We proberen een brede prijsrange voor u klaar te zetten vanaf 99 euro tot ongeveer 5000 euro. Ook is het een uitgelezen kans om de beste hoofdtelefoons te beluisteren en de hemd van het lijf te vragen. Alles zal demonstratie klaar staan.

Donderdagavond 9 juni 19.00 komt Guide Boerboom van het bijzondere merk Hifi Rose, bij ons al meer dan een jaar een succes. Hifi Rose heeft een duidelijke mening over hoe streamen perfect samen kan gaan met bedieningsgemak, een interactief beeld-paneel en Hifi Geluid. Het is een van de meest innovatieve streamers van het moment. Niet voor niets speler van het jaar! Een aanrader voor de wat meer veeleisende luisteraar die ook van een eenvoudig maar prachtig product wilt genieten. Wees welkom! U zult versteld staan van de mogelijkheden, eenvoud, design en Hifi geluid.

Op zaterdag 11 juni komt Bram Verellen uit Belgie om u een mooie demonstratie te geven van zijn Rega platenspelers. Uiteraard vindt u ook alle platenspelers bij ons in de winkel, maar het is een ontspannen demonstratie met een duidelijk verhaal over platenspelers van zijn merk en de opbouw van de lijn van Rega. Dat is als u orienteert of specifieke vragen heeft over Rega platenspelers altijd een fijne demonstratie. Bram komt jaarlijks bij ons zelf demonstreren.

Meer informatie en aanmelden via het Kopje Evenementen

Muzikale en vriendelijke groet van het volledige Overgaauw Team

Leuk artikel?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest