Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel
 

Breestraat 146-148 te Leiden

Mail: verkoop@overgaauw.com
Tel: 071-5126862

Openingstijden:
Dinsdag       9:30 tot 18:00
Woensdag    9:30 tot 18:00
Donderdag   9:30 tot 17:30  19:00 tot 21:00
Vrijdag         9:30 tot 18:00 
Zaterdag      9:30 tot 17:00

Onze openingtijden zijn ook de tijden dat we telefonisch bereikbaar zijn

Als de wachtrij te lang is via de telefoon wordt u door de telefooncentrale de mogelijkheid geboden in te spreken via voicemail. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Op zondag en maandag (uitzonderingen gecommuniceerd via de website) zijn wij gesloten. Voor de expertise vinden we het belangrijk als volledig team van dinsdag t/m zaterdag actief te zijn. Hierdoor is alle kennis in huis tijdens openingstijden en kunnen wij u goed te woord staan.

U kunt u bij ons in de winkel, telefonisch als via de website uw vragen of bestellingen kwijt. 

Bij Overgaauw Leiden helpen we u als het gekochte product niet doet wat hoort. Door het enorme assortiment kunnen we makkelijk switchen naar wat beter past.

Verzendkosten

Boven de Euro 70 berekenen wij geen verzendkosten.Stel gerust van tevoren al uw vragen, zodat u vanuit huis tot een weloverwogen keuze kunt komen. Er staat een team met kennis van zaken voor u klaar van dinsdag t/m zaterdag. Bezorgen doen wij per mogelijkheid persoonlijk door onze eigen buitendienst binnen ons verzorgingsgebied, zodat de producten met alle mogelijke zorg bij u thuis arriveren. Natuurlijk kunt u na bestelling bij ons bedrijf terecht voor vragen, u koopt immers bij een fysiek bedrijf. U vind ons op de Breestraat Leiden

Andere gegevens:
IBAN:             NL96INGB0678761515
SWIFT/BIC:    INGBNL2A
K.v.K nr.:        28073084
BTW nr.:         NL805491107B01

 

Parkeren voor bezoek aan de winkel

U kunt parkeren bij de Steenschuur, bij ons gelijk om de hoek of de Garenmarkt, Hoogvlietgarage (Kaardesteeg 11), en Parkeerterrein Haagweg (Haagweg): Haagweg zal u voor de winkel afzetten (gratis)

 

Haagwegbusje brengt u naar de Breestraat

 

U kunt bij ons betalen via

* Ideal voor de website bestellingen (als u wilt laten bezorgen)
* contant/pin (van toepassing bij afhalen in de winkel). In de winkel accepteren wij naast Pin, ook Visa, American Express en EuroCard. 
* Overschrijving via de bank. Dit is geen optie bij het afrekenstation op onze website, maar is wel mogelijk indien u dit aangeeft bij opmerkingen. De artikelen worden verzonden bij ontvangst betaling. Wat u prettig vindt.
* Rembours (extra kosten 9.95)

Alle genoemde prijzen op Overgaauw.com zijn inclusief btw en exclusief evt. verzendkosten (hangt af van uw bestelling).
Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u via de mail van ons een bevestiging van uw order.

Prijswijzingen, type- en afbeeldingsfouten voorbehouden. Indien de prijs of afbeelding afwijkingen kent en niet in overeenstemming is dan kan Overgaauw te allen tijde de order annuleren.

 

 

 

VERDERE RELEVANTE VRAGEN:

Kan ik ook een bestelling afhalen?

Ja, in onze winkel in Leiden kunt u ook producten afhalen. Als u een product op onze website heeft gevonden, kunt u klikken op ‘Afhalen in winkel’. Wij zullen zo spoedig mogenlijk contact met u opnemen of het desbetreffende product op voorraad is en anders wanneer.

Kan ik betalen na levering?

Ja, bij Overgaauw zijn er mogelijkheden om achteraf te betalen. De meeste producten kunt u onder rembours laten bezorgen. U betaald dan aan de deur. De grotere en duurdere producten (bv.de meeste tv’s van 46 inch en groter) kunt u niet onder rembours laten bezorgen. Deze dienen vooraf betaald te worden.

U kunt bij ons niet op rekening bestellen.

Als ik een bestelling plaats, wanneer wordt deze dan afgeleverd?

Bij Overgaauw streven we er naar alles in 3 werkdagen bij u te krijgen. Soms zal het voorkomen dat iets niet leverbaar is, en langer duurt. In dit soort gevallen zullen wij dan contact met u zoeken.

Verzorgingsgebied

Overgaauw bezorgt alleen in Nederland.
Onder verzorgingsgebied verstaan wij het gebied waarin onze eigen medewerkers de geluids- of beeld installaties voor u kunnen aansluiten. Ons verzorgingsgebied is geheel Zuid Holland. Uiteraard leveren wij door heel Nederland, maar dan via de algemene bezorgdienst
Wilt U gebruik maken van onze aansluitservice kies dan bij bestellen voor de optie afhalen in winkel. Vul hier in dat uw wenst geinformeerd te worden over evt. bezorg- en aansluitkosten.
U kunt ook rechtstreeks contact op nemen met verkoop@overgaauw.com of 071-5126862

 

- Garantie

U heeft 1 ,2 of 5 jaar fabrieksgarantie op alle producten, afhankelijk van de fabrikant onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Mocht een artikel defect zijn direct bij ontvangst, dan kunt u deze binnen 7 dagen aan ons retourneren. Alleen in deze gevallen kunnen wij het beschadigde of niet (naar behoren) functionerende product inruilen tegen een nieuwe product. Informeer ons tijdig via mail zodat wij zo snel mogelijk kunnen ruilen.
(verkoop@overgaauw.com)

Beschadigd of verkeerd product

Controleer bij ontvangst van het artikel of het juiste product onbeschadigd en compleet afgeleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u zo snel mogelijk na ontvangst (we verzoeken u dit binnen 48 uur te doen) aan ons te melden via mail of telefoon.(verkoop@overgaauw.com of 071-5126862) Wanneer u een verkeerd of door transport beschadigd product heeft ontvangen, moet dat zo snel mogelijk door u retour worden gestuurd. Uiteraard vergoeden we de normale transportkosten. 

Procedure bij klacht na 7 dagen

Indien er zich een garantieprobleem voordoet in de periode nadat eerdergenoemde 7 dagen verstreken zijn, dan geldt de normale garantie procedure. Wat moet u doen? Neem contact op met Overgaauw.

Mail of bel ons altijd. Afhankenlijk van de klacht en product kunnen er een aantal senario´s ontstaan.

1 we kunnen het telefonisch oplossen
2 de fabrikant komt bij u langs om het probleem op te lossen.
3 U stuurt het product naar ons of rechtstreeks naar de fabrikant.
4 U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in Leiden met het product. Wij bekijken samen met u de storing. Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Reparatie duurt in de regel 2 - 3 weken. U kunt het product weer afhalen in onze winkel zodra het gerepareerd is. Wij stellen u op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retour hebben ontvangen van de fabrikant.

 

- Zichttermijn

Wanneer u een online aankoop doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product eens goed te bekijken, zoals u dat normaal gesproken wel in de showroom zou doen. Daarom heeft u bij online aankopen op Overgaauw.com een zichttermijn van 7 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden, maar welke?

Ik heb online een product besteld, maar ik twijfel nog, mag ik het wel uitpakken?

Wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en uittesten voor zover dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld een televisie heeft gekocht, deze mag controleren op de juiste kleur, de juiste voet et cetera. U mag zelfs uw apparatuur er op aansluiten om de specificaties te controleren. U mag het product echter NIET in gebruik nemen.

Ik wil een product retourneren, maar hoe doe ik dat?

Neem altijd eerst even contact met ons op. Wij weten dan dat er een product retour komt en kunnen dit dan ook in de gaten houden.

Stuur uw retourzending inclusief de ingevulde retourbon en Ruilen
Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. U wilt uw aankoop graag retourneren of ruilen met een ander product. Uiteraard is dit bij Overgaauw allemaal mogelijk, maar onder welke voorwaarden?

Ik heb de verpakking niet meer, kan ik nog ruilen?

Als u de verpakking van uw aankoop heeft weggegooid of niet meer kan vinden, dan kunt u helaas het product niet meer ruilen. Ruilen is alleen mogelijk als het product in de originele verpakking zit.
Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?

Als u achteraf niet tevreden met het product dat u heeft gekocht dan kunt u deze ruilen, mits u uw aankoop in de showroom heeft gedaan en de verpakking niet open is geweest. Aangeschafte producten in de showroom mogen binnen 14 dagen geruild worden. Ruilen is helaas niet mogelijk als u het product online heeft gekocht. Hiervoor verwijzen wij u door naar het gedeelte zichttermijn.

Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?

Wanneer een product uit de verpakking is gehaald, kan het product niet meer als nieuw verkocht worden. Als Overgaauw zijnde, wordt er gewerkt met lage winstmarges en wordt er al verlies geleden op het moment dat de doos eenmaal open is geweest. Om deze reden wordt er bij het ruilen van een geopende doos 10% van het aankoopbedrag ingehouden. Zo houdt u 90% van het aankoopbedrag over om te besteden aan iets anders. Het product moet dan wel binnen 14 dagen na aankoop worden teruggebracht in onze showroom.
Wanneer de doos ongeopend is geweest, krijgt u gewoon de volledige 100% van uw aankoopbedrag terug en kunt u dit besteden aan een ander product.

Welke producten kunnen niet geruild worden?

Als een product aangemeld is bij een derde partij, zoals bijvoorbeeld een Ziggo smartcard of een KPN insteekkaart, dan kan dit artikel helaas niet meer geretourneerd worden.

Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld, wat moet ik doen?

Wanneer u een verkeerd product ontvangen heeft kunt u deze naar ons retourneren.
Neem wel even eerst contact met ons op. Wij kunnen dan helpen met een zo spoedig mogenlijke afhandeling.

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Overgaauw niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Wat is het grote verschil tussen een aankoop online en in de showroom?

Als u een aankoop online doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de showroom.
Wanneer u een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. U heeft daarom recht op een zichttermijn van 7 dagen. Als het product niet naar uw verwachting is en u wilt het retourneren, ga dan naar de optie zichttermijn voor meer informatie.
Wanneer u een aankoop doet in onze showroom, dan heeft u dit recht niet. Zodra u een product in de showroom heeft aangeschaft, blijft het uw eigendom. Overgaauw heeft hier echter wel een regeling voor. Meer over deze regeling vind je bij de vragen "Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?" of "Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?".
eventueel een kopie van uw aankoopbon naar onderstaand addres

Hifi Overgaauw
Breestraat 148
Afd. Retouren
2311CX Leiden

 

- Ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. U wilt uw aankoop graag retourneren of ruilen met een ander product. Uiteraard is dit bij Overgaauw allemaal mogelijk, maar onder welke voorwaarden?

Ik heb de verpakking niet meer, kan ik nog ruilen?

Als u de verpakking van uw aankoop heeft weggegooid of niet meer kan vinden, dan kunt u helaas het product niet meer ruilen. Ruilen is alleen mogelijk als het product in de originele verpakking zit.

Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?

Als u achteraf niet tevreden met het product dat u heeft gekocht dan kunt u deze ruilen, mits u uw aankoop in de showroom heeft gedaan en de verpakking niet open is geweest. Aangeschafte producten in de showroom mogen binnen 14 dagen geruild worden. Ruilen is helaas niet mogelijk als u het product online heeft gekocht. Hiervoor verwijzen wij u door naar het gedeelte zichttermijn.

Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?

Wanneer een product uit de verpakking is gehaald, kan het product niet meer als nieuw verkocht worden. Als Overgaauw zijnde, wordt er gewerkt met lage winstmarges en wordt er al verlies geleden op het moment dat de doos eenmaal open is geweest. Om deze reden wordt er bij het ruilen van een geopende doos 10% van het aankoopbedrag ingehouden. Zo houdt u 90% van het aankoopbedrag over om te besteden aan iets anders. Het product moet dan wel binnen 14 dagen na aankoop worden teruggebracht in onze showroom.
Wanneer de doos ongeopend is geweest, krijgt u gewoon de volledige 100% van uw aankoopbedrag terug en kunt u dit besteden aan een ander product.

Welke producten kunnen niet geruild worden?

Als een product aangemeld is bij een derde partij, zoals bijvoorbeeld een Ziggo smartcard of een KPN insteekkaart, dan kan dit artikel helaas niet meer geretourneerd worden.

Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld, wat moet ik doen?

Wanneer u een verkeerd product ontvangen heeft kunt u deze naar ons retourneren.
Neem wel even eerst contact met ons op. Wij kunnen dan helpen met een zo spoedig mogenlijke afhandeling.

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Overgaauw niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Wat is het grote verschil tussen een aankoop online en in de showroom?

Als u een aankoop online doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de showroom.
Wanneer u een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. U heeft daarom recht op een zichttermijn van 7 dagen. Als het product niet naar uw verwachting is en u wilt het retourneren, ga dan naar de optie zichttermijn voor meer informatie.
Wanneer u een aankoop doet in onze showroom, dan heeft u dit recht niet. Zodra u een product in de showroom heeft aangeschaft, blijft het uw eigendom. Overgaauw heeft hier echter wel een regeling voor. Meer over deze regeling vind je bij de vragen "Ik wil een ander product, kan ik deze ruilen?" of "Kan ik een product dat uit de verpakking is geweest ruilen?".

 

- Retourbon

Open de link en download/print uw retourbon. Wij stellen het op prijs als u contact met ons opneemt.

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Als u uw bestelling heeft geretourneerd en deze al betaald had, dan wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar u teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u ook de bestelling heeft betaald. Zodra uw product retour is, zal dit in de regel binnen enkele werkdagen op uw rekening staan, met een maximum van 3 weken.

Het product is niet naar verwachting, kan ik het retourneren?

Wanneer u online iets besteld heeft op Overgaauw.com, heeft u iets op afstand gekocht. U heeft hierdoor recht op een zichttermijn van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kunt u het product aan ons retourneren. . Het onbeschadigde product dient u, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking terug te sturen naar:

Hifi Overgaauw
Breestraat 148
Afd. Retouren
2311CX Leiden
 

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Overgaauw niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

 

- Klachtenafhandeling

Bij Overgaauw  draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht richten aan Silvia Overgaauw, Johan Luykx of Fokke Rietkerk. Binnen 1 week kunt u uitsluitsel verwachten. Voor klachten betreffende producten, kunt u mailen met de verkoop@overgaauw.com.
Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht schriftelijk richten aan onze Directie. Ook dan krijgt u binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Hifi Overgaauw
t.a.v. Directie
Breestraat 148
2311CX  Leiden


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: