Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel
Wie zijn wij?

Kef Blades vergelijken met de B&W 800D3, de Sonus Faber speakers vergelijken met Focal? Bij Overgaauw Leiden kan dat. Wij hebben een enorme collectie muziekinstallaties van veel verschillende topmerken, daar hoeft u Nederland niet voor te doorkuisen.

Bij ons vindt u het onder 1 dak. Wij zullen proberen voor het door u gekozen budget de beste installatie samen te stellen. Hiervoor hebben wij meer dan 60 merken, verdeeld over 6 verschillende afdelingen. In onze grote open ruimte, kunt u veel verschillende topinstallatie in alle rust laten horen. Dit naast de toch al ruim opgezette winkel.

Verder doen we alles zelf, wat ten goede komt aan de keuzevrijheid van ons en u.

We zijn gevestigd in de randstad en hebben veel parkeermogelijkheden om ons heen. Ook het openbaar vervoer stopt op nog geen 2 minuten lopen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar.

Wat is het voordeel van 50 jaar actief zijn in de audio?
Door de vele jaren heen, hebben wij een collectie kunnen maken van de beste merken. Deze belangrijke audiomerken staan bij ons klaar om naar te luisteren. Doordat er zo veel verschillende merken bij ons zijn, zijn ze ook met elkaar te vergelijken. In elke prijsklasse kunnen we bijzondere combinaties laten horen.
Ook zijn wij officieel dealer van onze merken. Dat kan de kat in de zak voorkomen, want wij bieden dus ook de nederlandse garantie. En dat is niet zo vanzelfsprekend als u denkt.

Alles voor beeld en geluid in zijn puurste vorm

Wij houden ons aan onze specialisatie: en dat is beeld en geluid in zijn puurste vorm. Maar hierin zijn we dan ook goed gesorteerd. Muziek is niet voorbehouden aan een selecte groep mensen, bij elk budget zoeken wij de beste kwaliteit. Maar of de winkel een succes is, is altijd afhankelijk of de klant dit ook zo beleeft. Dat onze klanten ons de titel Hifi Winkel van het Jaar voor de 2e keer gunnen is dan ook een bevestiging dat deze no nonsense aanpak voor ons werkt.”

In de 53 jaar dat Hifi Overgaauw bestaat proberen we een heel eigen identiteit te behouden en laten we ons niet gek maken door de waan van de dag. We vertrouwen op onze eigen oren en ideeen. Zo zijn wij volledig merkonafhankelijk en bieden audio apparatuur aan in alle prijsklassen; van de audioboxen in de kelder tot de meest geavanceerde apparatuur in de exclusieve luisterruimte op de 3e etage. Maar ook in luidsprekerkabels, platenspelers en hoofdtelefoons hebben we een enorm pakket. In de luisterruimtes nemen wij de tijd om mensen het effect van de verschillende apparatuur te laten beleven en dat kan nooit op alleen specificaties. We proberen het te benaderen hoe we het zelf prettig zouden vinden. Daarom zijn we ook nog zelfstandig en niet onderdeel van een uitgedacht in en verkoopsysteem. Daardoor schakelen we lekker snel en kunnen we zelf koers blijven bepalen. En dan proberen we als het mag mee te denken over de meest optimale thuissituatie en door de ervaring is de keuze vaak verrassend en vooral passend.

Je kan bij ons terecht voor de aanschaf van tv, streaming, luidsprekers, losse audiocomponenten, geintegreerde soundbar systemen, hoofdtelefoons en surroundapparatuur. Omdat het assortiment zo divers is, hebben we veel oplossingen in huis.


Wij zijn in oktober 2015 bezocht door Hifi.nl voor een HiVisit. Deze kunt u lezen door deze link

Ook zijn wij in 2015 en ook in 2016 verkozen tot Hifi Winkel van het Jaar Zuid-Holland, geheel mogelijk gemaakt door onze klanten.

Persoonlijke benadering

Muziek kan thuis zeer sfeer- en gemoedsbepalend zijn. Een geluidsinstallatie dient dan ook aan uw oren gewaagd te zijn. En dat is zeer persoonlijk. Zo zijn er felle en wat donkere en/of zwaardere luidsprekers. Maar die keuze is ook weer aan uw versterker

Scherp prijsbeleid

Door gericht en vooral zelf in te kopen kunnen wij u een breed pakket aanbieden met een scherp prijsbeleid. Daarbij opgeteld dat u, als u ons de tijd geeft, bij ons niet zo snel een kat in de zak zult aankopen...

Bezorgdienst

De apparatuur kan bij u worden gebracht en aangesloten door onze eigen mensen. Wij zien dit ook in het verlengde van de verkoop – het netjes afhandelen van u als klant. Wellicht komt u deze persoon weer tegen in de winkel bij de volgende aanschaf.

Reparatiedienst

Bij Overgaauw stopt de service niet na beëindiging van uw garantietermijn. Wij verzorgen uw reparatie met zorg en vakmanschap. Leenapparatuur behoort tot de mogelijkheden (indien voorradig). Wij verzorgen de reparatie-afhandeling zelf. Frits Vroom van Music Recording Service is voor vele vaste klanten van ons al een bekende. Frits repareert vanuit vakmanschap al gedurende vele jaren audio apparatuur. Zowel analoog als digitaal is bij Frits in goede handen. In overleg wordt audio opgestuurd naar de leverancier.

Wij bieden u de volgende ruimtes aan:
Breestraat 148: Entree met bekabeling, Hifi kelder met vele losse componenten en opstelling luidsprekers, entresol voor surroundervaring, 1e etage ten behoeve van duurdere audio (rustig luisteren),

Breestraat 146a: Begane grond met beeldafdeling en streaming audio

Breestraat 146e: Speciale demonstratie-afdeling ten behoeve van TopHifi. Ook staan hier de geluidsdempende materialen opgesteld, om uw huis akoestisch beter te laten klinken.

Deze ruimte wordt voor u geopend.

Wat doen we nog meer?
Ook richten wij complete huizen in inclusief thuisbioscoop als u dat wenst. Wij maken de link met beeld. Ook voor tv hebben we een complete afdeling.

VV-Katwijk voetbalstadion
Ook voor voetbalstadion VV-Katwijk hebben wij de geluidsinstallatie mogen verzorgen.

Pieterskerk Adventsconcerten.
Wij delen immers de passie voor muziek en akoustiek.

     

Uneto

Wij zijn aangesloten bij de Uneto, en maken ook gebruik van hun algemene leveringscondities. Natuurlijk zijn wij lid van Uneto VNi, zodat u weet dat u zaken doet met een vertrouwd en deskundig bedrijf.
www.uneto-vni.nl


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: