HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

In Londen en in Cambridge Engeland vindt dit merk zijn ontwikkeling. Het productie proces is volledig in eigen beheer. De ontwikkeling en productie wordt dus constant bijgestuurd, het is een dynamisch proces. Cambridge is heel herkenbaar aan zijn Lunar Grey - kleur. Dit is een matte afwerking grijs/zilver die in vele huizen niet zal misstaan. De karakteristieken van de losse audio producten zijn goed te combineren onderling. In 1968 hebben zij als een van de eerste versterker bouwers de ringkerntransformator ontwikkeld voor de versterkerlijn. Anno 2022 zet Cambridge zijn pijlers op de Cambridge Evo lijn, waarin een duidelijk full colour scherm met informatie over bv de muziek en bediening. Uiteraard heet u toegang tot alle streaming mogelijkheden. Alles gedesigned en engineered in Londen. De zijpanelen zijn wel heel bijzonder. De gehele line up vindt u terug onder onze blog Experience Center.

"Many of our team are musicians, all of us are music fans. Everything we do is driven by a love of music. We care deeply about how you hear it"

Merk: Cambridge Audio

Productfilters

Categorieën
Toon meer productgroepen
Merk
Toon meer merken
Prijs
286.503
Kleur
Toon meer kleuren
Formaat
Toon meer formaten
Cambridge Audio TV5 v2 SOUNDBAR
 499,00
NOG 1 DEMONSTRATIE MODEL