HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen

Sinds 2015 heeft Hifi Overgaauw Leiden Arcam als Hifi merk mogen toevoegen aan het assortiment audio merken. Dat het merk gebruik maakt van “klasse G” in de versterker heeft naar ons idee een toegevoegde waarde aan het assortiment. In surround heeft Arcam een overtuigende kwaliteit en ook voldoende keuze. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel speakermerken op beurzen en demonstraties gebruik maken van Arcam AV-Receivers. Ook wij demonstreren graag met Arcam. In september 2016 zijn Johan en Fokke van Hifi Overgaauw Leiden afgereisd naar Arcam in Engeland voor een "blik in de keuken" van dit mooie Hifi merk.

Arcam een klein stukje geschiedenis omdat het leuk is. Arcam is een Brits merk opgericht in 1976 door studenten van de wetenschap en engineering afdeling van de Cambridge Universiteit. De naam die in het begin werd gebruikt was A&R Cambridge. In 1976 kwam ook meteen hun eerste versterker op de markt ,de A60. Dit werd meteen een klassieker en geroemd voor zijn slanke uiterlijk en high-end performance. In de jaren 80 is de naam verkort naar Arcam. Vandaag de dag staat Arcam garant voor hoge kwaliteit producten op het gebied van stereo hifi en surround electronica. Hierin wordt vaak gebruik gemaakt van Arcam’s eigen Class G versterker systeem.  

Merk: Arcam

Productfilters

Merk
Toon meer merken
Prijs
0100
Kleur
Toon meer kleuren
Formaat
Toon meer formaten
No data was found