• HiFi Winkel 2015, 2016 en 2017
  • Nederlandse garantie
  • Vanaf €70,- gratis verzending
  • Meerdere demoruimtes
  • Enorme keuze topmerken
Hifi Overgaauw de sterkste schakel?

Wij zijn door onze eigen (ook voor ons anonieme) relaties genomineerd voor de verkiezing Sterkste Schakel Verkiezing 2021

Deze Sterkste Schakel Verkiezing kwam voor ons toch wel op een bijzonder moment en vinden het een heuse eer en waardering voor ons werk op de Breestraat en voor en bij onze klanten thuis.

We zijn door meerdere bedrijven aangedragen en genomineerd als mogelijke winnaar voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring Rijnland in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van ondernemersorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2021 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

Leuk artikel?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest