• HiFi Winkel 2015, 2016 en 2017
  • Nederlandse garantie
  • Vanaf €70,- gratis verzending
  • Meerdere demoruimtes
  • Enorme keuze topmerken
Rotel Michi voor en eindversterker met Bowers e Wilkins 803 en 804
18 januari Rotel Michi versterkers met Bowers & Wilkins speakers 803 en 804 demodag

De twee vlaggenschepen van Rotel, Michi, S5 voorversterker en P5 eindversterker, zijn hét voorbeeld van high fidelity voor een betaalbare prijs. Daarom nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons. Want het zelf beluisteren, geeft de beste ervaring.

De Michi P5 besturingsversterker levert het ultieme hoogtepunt van audioprestaties met een volledige aanvulling van broningangen.Het nauwgezette circuitontwerp, de selectie van kritische componenten en meer dan drie jaar onderzoek, zorgen ervoor dat de P5 voldoet aan de hoogste normen. Deze voorversterker kan het Michi-logo met trots dragen. 

De Michi S5 stereoversterker levert 500 watt per kanaal in ladingen van 8 ohm met de beste audioprestaties. Het dubbele monoblok ontwerp omvat twee oversized, vervaardigde torusvormige transformatoren voor een uitzonderlijk diep basgeluid met behoud van controle en precisie tot in de kleinste details, allemaal verpakt in een elegant ontwerp. 

Deze versterkers verdienen de vloerstaande luidsprekers van Bowers & Wilkins  803 en 804. Deze hebben zeer hoogwaardige componenten, zoals een diamanten tweeter en speciale drivers. 

Deze combinaties zorgen voor een dynamische muziekbeleving die zijn weerga niet kent. 

Aanstaande zaterdag om 11.00 uur en 15.00 uur vinden de demonstraties plaats bij ons in de winkel. 
Aanmelden?

Leuk Evenement?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest