HiFi winkel van het jaar 2015, 2016 en 2017 Specialist in speakers en losse HiFi Nederlandse garantie Eigen installatie en bezorgdienst Vast en ervaren team Winnaar Special Awards 2021  Sterkste Schakel High-end audio voor iedereen
8K: demonstratie avond met Samsung

Wilt u graag voordat u een televisie aanschaft het verschil weten tussen 4K en 8K? Bent u benieuwd of u het ziet en heeft u expliciete vragen? Dan is deze avond uitermate geschikt, want naast het vaste Overgaauw team zal Samsung zelf aanwezig zijn.

Verbluffund beeld met Samsung 8K OLED

Samsung betreedde de markt van 8K TV met de onthulling van de Q900R QLED 8K TV met 8K AI Upscaling. De QLED 8K TV van Samsung is onderdeel van de langetermijnvisie om met 8K de meest accurate en levensechte beelden ooit te creëren. Daarom heeft de TV naast 8K-resolutie verschillende 8K-verbeterende features, waaronder Real 8K Resolution, Q HDR 8K en Quantum Processor 8K. Al deze mogelijkheden brengen beelden in 8K-kwaliteit tot leven.

“We hebben de afgelopen jaren onvermoeibaar gewerkt om het meeste uit technologie te halen en zo de beeldkwaliteit te perfectioneren. De introductie van onze QLED 8K met 8K AI Upscaling is daarvan een levensecht bewijs,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Nederland. “We zijn trots dat we de Q900R introduceren en zijn ervan overtuigd dat kijkers niets minder dan perfectie in kleur, helderheid en geluid ervaren op onze nieuwe 8K-compatibele modellen.”

Met deze functie geeft de tv vier keer meer pixels weer dan een 4K UHD TV en 16 keer meer pixels dan een FullHD TV.

Om beelden optimaal tot hun recht te laten komen, is Q HDR 8K met ondersteuning voor HDR 10+-technologie toegevoegd. Deze software optimaliseert de helderheidsniveaus en zorgt voor onberispelijke kleuren en beelden. Omdat de TV geschikt is voor gebruik met HDR10+, heeft de Samsung Q900R onlangs de officiële HDR10+-certificering ontvangen.

Samsungs eigen 8K AI Upscaling-technologie is gebaseerd op kunstmatige intelligentie en uitgerust met beeld- en geluidskwaliteit tot een niveau dat geschikt is voor 8K, ongeacht de oorspronkelijke bronkwaliteit of -indeling. Het maakt daarbij niet uit of je kijkt via een streamingdienst, set-top box, HDMI, USB of mobiele mirroring. De Quantum Processor 8K herkent en schaalt de beelden op om in 8K-kwaliteit weer te geven. Bovendien beschikt de Q900R over Direct Full Array Elite. Dit zorgt voor verbeterd contrast, nauwkeurige achtergrondverlichting en 100% kleurvolume. Daarmee zie je miljarden kleuren die uiterst precies worden weergegeven voor de meest pure kleurervaring tot nu toe.

Aanmelden?

Leuk Evenement?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest