Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel
8 november 2018: speciale voorpremiere The Beatles The White Album bij Hifi Overgaauw Leiden

Luisteren naar de premiere van The Beatles The White Album in onze high-end ruimte op een mooie installatie

Om het 50-jarige jubileum van Beatles-klassieker The White Album te vieren, brengt Universal op 9 november een reeks heruitgaven uit. Bij de uitgave zitten onder andere de 27 tracks van de fameuze Esher-demo’s, die nooit eerder officieel zijn uitgebracht. Na de bijzonder uitgegeven versie van Sgt Peppers waarbij The Beatles voor het eerst als een échte band klonk, komt nu de remix uit van The White Album.

HIFI OVERGAAUW LEIDEN HEEFT DE PRIMEUR EN OP DONDERDAG 8 NOVEMBER OM 20.00 GAAN WIJ DE PLAAT DRAAIEN; EEN DAG VOOR DE RELEASE, OFTEWEL DE PREMIERE VAN THE "WHITE ALBUM" VINDT PLAATS OP DE BREESTRAAT

Met veel demo's van de liedjes (2,5 uur in totaal) in de studio en de Esher demo's, ook bekend als 'The Beatles Unplugged'. Velvet Leiden zal deze avond de verschillen uitleggen tussen de verschillende LP/CD mogelijkheden. 

De heruitgave bevat betere opnames, want deze is opnieuw op de plaat gezet in een samenwerking met Abbey Roads, waar de originele opnamen nog aanwezig zijn. Dit resulteert in een veel betere weergave, met de nieuwste technieken, dus ook een schoner geluidsbeeld. Dit naast al het nieuwe materiaal dat is toegevoegd. De plaat heeft een bijzonder karakter hierdoor gekregen. 

Uiteraard gaan wij op een waardige installatie draaien, daarover volgen meer details.

Inloop: 19.30

Start: 20.00.  We gaan de hele plaat draaien en tijdens de wissel voorzien wij u van een drankje. 

Opgeven is voor deze avond zeer gewenst om iedereen te voorzien van een zo goed mogelijke plek. Ook worden de avonden dusdanig goed bezocht en is onze opzet dat iedereen van deze luistersessie kan genieten. 

Opgeven via

Facebook / evenementen

Agenda op deze website via de aanmeldbutton

Mail via verkoop@overgaauw.com

Bel: 071-5126862

 

Tot 8 november

 

Het Overgaauw Team

 Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: