Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel
25 Mei wordt de Sennheiser Ambeo soundbar bij ons in Leiden landelijk geintroduceerd

EXCLUSIEVE INTRODUCTIE SENNHEISER AMBEO SOUNDBAR OP 25 MEI

 

bekijk hier de video van de Sennheiser Ambeo

De landelijke introductie van de NIEUWE Ambeo soundbar van Sennheiser is bij ons op de Breestraat! Tot november zijn wij het exclusieve verkooppunt voor Nederland en daar zijn wij heel blij mee, want volgens ons is dit toch wel de beste soundbar ooit en dat is niet zo opmerkelijk want Sennheiser is al jaren een kwalitatief hoog hoofdtelefoonmerk.

Wij hebben hem al gehoord bij de voorlopige introductie in Dortmund en waren onder de indruk van geluid en eenvoud. Zowel stereo als Dolby Atmos te gebruikenen en de Dolby Atmos is vanuit 1 soundbar indrukwekkend. Niet te onderschatten is het laag uit de Sennheiser soundbar. We hebben hem dan ook zelf zonder extra subwoofer beluisterd voor een eerlijke geluidsbeleving.  

Met 13 serieuze speaker-units en de unieke AMBEO 3D-technologie van Sennheiser zal deze soundbar u muzikaal als in homecinema versteld doen staan. 

Eigenschappen:

13 Drivers

Ingebouwde Google chromecast, Bluetooth en HDMI en eARC/CEC

Smart Control app iOS en Android Dolby Atmos, MPEG-H en DTS

3 HDMI-Ingangen, een optische audiopoort en een AUX ingang zodat u qua mogelijkheden niet beperkt wordt.

Content creeren in 3d vijf verschillende presets (Film-Muziek-Sport - Nieuws - Neutraal)

die zijn afgestemd op een reeks scenario´s en inhoudstypen die niet alleen de frequenties, maar ook de 3D geluidseigenschappen aanpassen

 

De introductie is de gehele dag op 25 mei, echter het is prettig als u zich aanmeldt gezien de interesse. Wij hebben deze Soundbar voor u leverbaar vanaf 28 mei 2019. Mocht u interesse hebben, kunt u ons mailen - bellen - of aangeven via Facebook maar dit is niet verplicht. 

 

U kunt bij ons vergelijken de soundbars van:

  • Sennheiser
  • Yamaha
  • Blue Sound 
  • Heos

 "Als u keuze zoekt in audio zijn wij uw winkel"Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: