Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


KEF SPEAKERS

Wij zijn assortimentsdealer van KEF. Als u keuze zoekt in KEF speakers en ze onderling ook wilt vergelijken, dan zijn wij uw winkel!

KEF is sinds 1961 een Engels luidsprekermerk, met de kracht dat KEF als een van de weinige merken alles in eigen beheer bouwt. Een echte manifactuur merk waarvan er nog maar 3 ter wereld van zijn. Alle speakers in het topsegment worden nog handmatig in Engeland gebouwd, waaronder The Reference serie, Blades en de KEF Muon.  Alle andere lijnen worden gebouwd in de eigen fabriek in China. 

Het unieke aan KEF is het gebruik van de UNI-Q. UniQ houdt in dat de tweeter exact in het hart is geplaatst van de middentoner. Het voordeel voor de luisteraar is dat er minder componenten nodig zijn voor een natuurlijker geluidsbeeld. Deze Uni-Q wordt in alle speakers van KEF toegepast. Van inbouw tot aan het topsegment, alles wordt handmatig en met de nieuwste inzichten gebouwd.

 KEF IS EEN MERK MET DE MEESTE PATENTEN WERELDWIJD, HIERDOOR DRAGEN ZE HUN EIGEN SLOGAN EER NA: "INNOVATORS IN SOUND"

Wij voeren van KEF alle lijnen;  

Q-serie, R-serie, The Reference serie (nieuwe lijn 2018) en de Blades staan speelklaar. De KEF Muon kennen wij vanuit de speciale luistersessies op de Breestraat in Leiden. Ook staan de wireless speaker LS 50 van KEF demonstratieklaar. Uiteraard kunt u deze vergelijken met de bedrade LS50 bij Hifi Overgaauw 

KEF LSX SERIE: Uiteraard hebben wij ook het nieuwste systeem van KEF staan: de LSX50 zijn in diverse kleuren uitgevoerd met een bijpassend luidsprekerdoek. KEF levert hiermee een fantastisch en compact wireless systeem af, in een design jas. Voor de prijs zeer doordacht en zeker een oplossing in menig huiskamer. 

Door de hele winkel staan de opstellingen klaar op vele topmerken audio. Het geluid is zeer Engels en warm te noemen. De speakers zelf zijn zeer verschillend qua design. 

 Het Overgaauw Team


KEF R7 luidspreker
€ 1.599,00 Walnut

 

Bekijk het product    

KEF R7 luidspreker
€ 1.599,00 Wit

 

Bekijk het product    

KEF R7 luidspreker
€ 1.599,00 Zwart

 

Bekijk het product    

KEF R8a dipol/Atmos
€ 479,00 Walnut

 

Bekijk het product    

KEF R8a dipol/Atmos
€ 479,00 Wit

 

Bekijk het product    

KEF R8a dipol/Atmos
€ 479,00 Zwart

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 1 BOEKENPLANK
€ 3.499,00 Hoog gla..

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 1 Hg Rosewoo..
€ 3.499,00 Hg Rosew..

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 1 Walnut BO..
€ 3.499,00 Walnut

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 3 Blue Ice V..
€ 5.499,00 Blue Ice

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 3 Copper Bla..
€ 5.499,00 Copper B..

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 3 Hg Rosewoo..
€ 4.999,00 Hg Rosew..

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 3 Hg zwart V..
€ 4.999,00 Hoog gla..

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 3 Walnut VLO..
€ 4.999,00 Walnut

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 5 Blue Ice V..
€ 7.499,00 Blue Ice

 

Bekijk het product    

KEF REFERENCE 5 Copper Bla..
€ 7.499,00 Copper B..

 

Bekijk het product    

 

KEF LSX SERIE DRAADLOOS EN ALLES IN 1 SPEAKERSYSTEEM

KEF LSX SERIE

De KEF LSX draadloze speakers zijn absoluut strak afgewerkt. KEF heeft duidelijk gegekeken naar de wensen anno 2018, Design speakers, multi kleur leverbaar, een bijpassende woofer en doek: met 1 set draadloze speakers bent u klaar.

Door de Uni-Q Driver, waarvan de kleur van de driver afhankelijk is van de gekozen kastkleur zorgt dat de speakers zowel met als zonder doek (ieder zijn smaak) in de huiskamer goed ogen. Door het speakerdoek te produceren middels Kvadrat-stof gaat deze speaker net even verder in detail, overigens is de speaker zeer vrij qua plaatsing als het om het design gaat. Toch de achterzijde aan toe is het een afgewerkt geheel.

Door de kleine bijgeleverde zwarte afstandsbediening bent u ook in staat de speakers te bedienen zonder uw telefoon (via de app te bedienen). Dit zorgt dat de speakers voor iedereen, met of zonder telefoon bij de hand, te bedienen zijn. Een weldoordachte keuze. 

Via de KEF Stream-app kun je de muziekbronnen uit het netwerk of streamingdiensten selecteren zoals Tidal of vanuit de eigen server  bedienen. Spottify en Apple's AirPlay kan gebruikt worden om direct naar de LSX te streamen. 

De drivers zijn 4.5 Inch, dat verklaart het prijsverschil met de LS50 (tevens Wireless), ook deze kunt u bij ons beluisteren. Marcel Wanders heeft met de Nocturne versie ook een zeer strakke speaker afgeleverd.

Qua aansluitingen biedt de speaker naast een subwoofer uitgang, voor wie meer wil of in de toekomst meer wil, tevens een ethernetpoort, tosklink-aansluiting en een 3.5mm-poort Dit 2 weg basreflex systeem biedt een vermogen van 70 Watt, maar dit is een kwestie van beleven want vermogen zegt niet alles. 

Met de LSX50 haalt u voor een absoluut mooi budget een zeer compleet systeem in huis. Uiteraard is dit subjectief, dus kom naar de winkel op de Breestraat voor een demonstratie of bel met onze specialisten 071-5126862. Wij zijn volledig KEF dealer, dus u vindt het allemaal bij ons terug. 

 

Bekijk ons assortiment van KEF

Bekijk alle Draadloos


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: