Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Sennheiser

Sennheiser

Hifi Overgaauw Leiden verkoopt Sennheiser hoofdtelefoons. Waarom? Het is een kwalitatief merk met een zeer goede geluidskwaliteit en draagcomfort. 

Een stukje geschiedenis:

Sennheiser  is nog steeds een familiebedrijf. de 3e Generatie van de gebroeders Sennheiser staat aan het roer. Het bedrijf bestaat inmiddels 75 jaar. Sennheiser staat voor kwaliteit. De Sennheiser Opheus 2e generatie is zojuist ontwikkeld. Een hoofdtelefoon van Euro 60.000!

Traditioneel is de produktbenadering: Hifi hifi hifi en voor eigenlijk elke toepassing kan een passende hoofdtelefoon worden geleverd. Naast hoofdtelefoons, levert Sennheiser microfoons, toepassingen voor slechthorenden en rondleidingssets voor musea, telecomoplossingen. Alles als het om geluid gaat.

Hoofdtelefoons draadloos
Een sterk groeiende markt. Draadloos, bluetooth en liefst in combinatie met Noice Cancelling. Noice cancelling is een actief systeem, dus alle buitengeluiden krijgen een tegenfrequentie, waardoor er ongestoord naar muziek geluisterd kan worden (het compenseert). Denk hierbij aan de Sennheiser Momentum Wireless of de PXC-550 

Sennheiser biedt een pakket van 200 Verschillende hoofdtelefoons. Keuze genoeg! Natuurlijk heeft Hifi Overgaauw Leiden niet alle hoofdtelefoons hangen  om te beluisteren. Ook staan ze niet allemaal op de website. Dus zoekt u een speciaal type, bel of mail gerust. 
Hoofdtelefoons is aan mening gerelateerd: draagcomfort, geluidskwaliteit, uitstraling....persoonlijk!
Kom luisteren op de Breestraat in Leiden

Hifi Overgaauw Leiden levert Sennheiser hoofdtelefoons, naast het pakket van Bowers & Wilkins, House of Marley, Denon, Grado en Audioquest. Ook hebben we regelmatig speciale hoofdtelefoons van onze Hifi merken.

 


SENNHEISER HDV820
€ 2.399,00 zwart

 

Bekijk het product    

Sennheiser HDVD 800 hoofdt..
€ 1.999,00 Zilver

 

Bekijk het product    

SENNHEISER HOOFDTEL. HD-800s
€ 1.625,00 Grijs

 

Bekijk het product    

SENNHEISER HOOFDTEL. PXC550
€ 349,00 zwart

 

Bekijk het product    

SENNHEISER HOOFDTEL. RS-185
€ 349,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Sennheiser M2 IEBT hoofdte..
€ 199,00 black

 

Bekijk het product    

Sennheiser MOMENTUM TRUE W..
€ 299,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Sennheiser RS195 hoofdtele..
€ 399,00  

 

Bekijk het product    

 

Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: