Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Arcam

“Arcam als Studentenmerk kan niet ontbreken in een studentenstad als Leiden”

Sinds 2015 heeft Hifi Overgaauw Leiden Arcam als Hifi merk mogen toevoegen aan het assortiment audio merken. Dat het merk gebruik maakt van “klasse G” in de versterker heeft naar ons idee een toegevoegde waarde aan het assortiment. In surround heeft Arcam een overtuigende kwaliteit en ook voldoende keuze. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel speakermerken op beurzen en demonstraties gebruik maken van Arcam AV-Receivers. Ook wij demonstreren graag met Arcam. In september 2016 zijn Johan en Fokke van Hifi Overgaauw Leiden afgereisd naar Arcam in Engeland voor een "blik in de keuken" van dit mooie Hifi merk. 

Arcam een klein stukje geschiedenis omdat het leuk is. Arcam is een Brits merk opgericht in 1976 door studenten van de wetenschap en engineering afdeling van de Cambridge Universiteit. De naam die in het begin werd gebruikt was A&R Cambridge. In 1976 kwam ook meteen hun eerste versterker op de markt ,de A60. Dit werd meteen een klassieker en geroemd voor zijn slanke uiterlijk en high-end performance. In de jaren 80 is de naam verkort naar Arcam. Vandaag de dag staat Arcam garant voor hoge kwaliteit producten op het gebied van stereo hifi en surround electronica. Hierin wordt vaak gebruik gemaakt van Arcam’s eigen Class G versterker systeem.  

Het Overgaauw Team. 


Arcam SR 250 RECEIVER
€ 3.499,00 Zwart

 

Bekijk het product    

ARCAM UDP 411 BLURAY
€1.099,00 voor € 999,00 Zwart

 

Bekijk deze actie    

 

Arcam opstelling Dirac, Dolby Atmos opgesteld met Kef speakers. De bioscoop in huis

Nieuwe Arcam Dolby Atmos akoestisch Dirac geoptimaliseerde opstelling

Kom luisteren hoe het thuis zou kunnen klinken als u films of muziek luistert. Dirac in de Arcam versterkers wordt gebruikt om de akoestiek problemen die thuis voorkomen rekenkundig op te lossen, waardoor u niet de beschikking hoeft te hebben tot de 'perfecte ruimte'' thuis. De huiskamer voldoet! De Dolby Atmos laat de surround beleving, ofwel de ruimtelijke beleving tot volle bloei komen. Uiteraard profiteert u hiervan ook optimaal in stereo. Voor de totale beleving hebben we het luidsprekermerk Kef gebruikt, inclusief inbouw in het plafond. Demonstratieklaar op de Breestraat in Leiden, Dirac Tuned door Arcam zelf

ARCAM AVR-850 voor Dolby Atmos 7.1 receiver

ARCAM P-429 voor Dolby Atmos hoogtespeakers 

ARCAM UDP-411 Blu-Ray speler

KEF OPSTELLING SPEAKERS. 

Bekijk ons assortiment van Arcam


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: