Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Sennheiser HD25-1 II hoofdtelefoon

€ 209,00

Merk: Sennheiser Kleur: Zwart

Gesloten On-ear Studio Hoofdtelefoon

De Sennheiser HD 25-1 II is een populaire en kwalitatief hoogwaardige hoofdtelefoon met een zeer schappelijke prijs. De on-ear hoofdtelefoon heeft een zeer gedetailleerd en dynamisch geluid en sluit goed af, waardoor hij universeel inzetbaar is. U vindt hem dan ook terug in menig studio, bij DJ’s en menig reizende audiofiel.


De frequentierespons van de Sennheiser HD 25-1 II loopt vrij lineair van 16 tot 22.000 Hz. Hierdoor hoort u elk detail. Daarnaast kan hij ook hard. Een volume van 120 dB voelt als een aanslag op uw oren, maar is voor de Sennheiser geen enkel probleem. De on-ear oorschelpen sluiten het omgevingsgeluid zeer goed af, hierdoor is de HD 25-1 II ook goed inzetbaar voor recording en DJ-doeleinden. En vanwege de roteerbare capsule kan er goed geluisterd worden met een oor.


Ook draagcomfort staat hoog in het vaandel bij deze hoofdtelefoon, zo weegt de Sennheiser HD 25-1 II slechts 140 gram en wordt hij geleverd met zowel leren als velours oorkussens. De hoofdband- en oorkussens zijn zeer comfortabel uitgevoerd waardoor u de hoofdtelefoon uren achtereen kunt dragen zonder dat hij gaat irriteren. Deze robuuste hoofdtelefoon is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. En mocht er onverhoopt wat kapot gaan, vrijwel elk onderdeel is eenvoudig te vervangen.VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Soort
Gesloten On-ear
Lengte kabel
1,5 m
Jackplug
3.5 mm stereo plug/ 6.35 mm adapter
Frequentie bereik
16 - 22000 Hz
Impedantie
70 Ω
Totale harmonische vervorming
<0,3%
Gewicht
140 gram (zonder kabel)
Garantie
2 jaar


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: