Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Bowers & Wilkins 683s2

€ 0,00

Merk: Bowers & Wilkins

Betaalbare High End zuilluidspreker

De grootste luidspreker in de nieuwe 600-serie levert uitstekende kracht, nauwkeurigheid en muzikaliteit. De vloerstaander is voorzien van de nieuwe ontkoppelde Double Dome tweeter, een FST midrange driver en nieuwe Dual Layer aluminium woofers. Het resultaat is een luidspreker ideaal voor zowel high-performance stereo en surround klinken applicaties, zelfs in grotere ruimtes, leveren ze serieuze prestaties tegen een verbazingwekkende prijs.


Treble

De nieuwe 600-serie leent technologie van de bekroonde high-end CM10, in de vorm van de Ontkoppelde Double Dome tweeter. Het doel van deze tweeter is het diafragma zo licht en stijf mogelijk te krijgen met minimale vervorming.


Bass/Midrange

 

Door gebruik te maken van ervaringen uit de PM1, zijn in de 600 serie serieuze stappen vooruit gemaakt. Zo kon er door de nieuwe Bass units gekozen worden voor compactere behuizingen zonder aan geluidskwaliteit in televeren.

 

De beste vloerstaande luidspreker

De 683 S2 werd uitgeroepen als de beste vloerstaande luidspreker, een tweede winnaar voor Bowers & Wilkins. What Hi-Fi? beschrijft deze speaker als enorm getalenteerd. ''We zijn erg onder de indruk van de kracht, schaal en nauwkeurigheid. Zo veelzijdig.''


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: