Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

REGA Elicit-R

€ 2.299,00

Merk: REGA Kleur: Zwart

Geïntegreerde Stereoversterker

De Rega Elicit-R versterker laat de verdere vooruitgang van de prestaties van het vorige model zien. De basis voor de uitstekende prestaties wordt geleverd door de een nieuwe en verbeterde eindversterker circuits, gebaseerd op de uiterst succesvolle Brio-R versterker. Discrete FET line voorversterkers en een trapsgewijs programmeerbare volumeregeling zorgen voor nog betere prestaties en controle over het te leveren vermogen.


De Elicit -R biedt standaard een ingebouwde MM phono trap. De phono-ingang is extra geïsoleerd om storing te voorkomen. Hebt u geen platenspeler, dan biedt deze geïsoleerde input ook de mogelijkheid om gebruikt te worden als line-level ingang voor bijv. cd-speler of DAC.


Voor de Elicit-R is een geheel nieuwe, uiterst robuuste behuizing ontwikkeld, terwijl de bediening heel eenvoudig is gebleven. De versterker wordt geleverd met de nieuwe Solaris systeem-afstandsbediening.


Deze derde generatie Elicit is ongetwijfeld een serieuze mededinger in deze prijsklasse.


Dat Rega hierin geslaagd is wordt na een luistersessie al gauw duidelijk. Ook het Engelse magazine What Hi-Fi is reeds uiterst enthousiast over deze nieuwe versterker en geeft hem de hoogste waardering.


 


What HI-FI: This really is one of the best stereo amplifiers we’ve heard at this price. Its staggeringly agility and ability to reveal fine detail is admirable – but what makes it truly impressive is how musical and interesting it sounds.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Gewicht
13 Kg
Vermogen bij 4 Ohm
162 W
Vermogen bij 6 Ohm
127 W
Vermogen bij 8 Ohm
105 W
Phono input
mm, mc via rega Aria
Inputs
6* RCA
Afmetingen (b*h*d)
432*82*325 mm
Garantie
2 jaar


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: